Ο Κονέ προοριζόταν για... "αντι- Σιόβας"!

Ο Παναγιώτης Κονέ, που ήταν με το στιλό στο χέρι για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, και Δημήτρης Σιόβας, που του έκλεισε την πόρτα. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο από την πιάτσα των agents δια χειρός Ευάγγελου Μίχου.

Ο Κονέ προοριζόταν για... "αντι- Σιόβας"!

Ο Ολυμπιακός το διέψευσε δυνατά (μια και δύο φορές) αλλά τόσο στο περιβάλλον της Εθνικής ομάδας (από όπου διέρρευσε ως πληροφορία), όσο και στην ιταλική πιάτσα των agents (όπου γνώριζαν για συγκεκριμένες κινήσεις καθώς και τι έλεγε η Ουντινέζε) το επιβεβαίωναν: δηλαδή πως ο Παναγιώτης Κονέ βρισκόταν σταντ μπάι από τους "ερυθρόλευκους" για να υπογράψει στο φινάλε του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού!

Τι περίμεναν; Την πώληση - αποχώρηση παίκτη του Ολυμπιακού, η οποία τελικά δεν έγινε...

Το καινούργιο και σαφώς πιο... τρελό στοιχείο αυτής της υπόθεσης ( ή σεναρίου κατά άλλους), ήταν το πρόσωπο που θα αντικαθιστούσε στο ρόστερ των πρωταθλητών ο διεθνής Έλληνας μέσος. Κι αυτό αφού επρόκειτο για συμπαίκτη του στην Εθνική Ελλάδας, που αγωνίζεται στην άμυνα και όχι για κάποιον μέσο ή μεσοεπιθετικό! Ο λόγος για τον Δημήτρη Σιόβα!

Ο Κονέ δηλαδή προοριζόταν για αντικαταστάτης του Σιόβα, προς ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου και της σχετικής ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού. Επίσης και επικοινωνιακά θα έκανε γκελ, αφού ο Κονέ αποτέλεσε ανεκπλήρωτο καλοκαιρινό μεταγραφικό πόθο του Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό.

Τελικά όμως, ο διεθνής στόπερ δεν κατάφερε να πάρει μεταγραφή από τον Ολυμπιακό (στην Μπέτις τον "έκοψε" ο Γκους Πογέτ), με συνέπεια ο Κονέ να παραμείνει στην Ουντινέζε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πληροφοριοδότης του Λέσκοτ ο Ομάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK