Ο Κοντονής στην πίτα της ΕΟΠ...Πως αλλάζουν οι καιροί!

Ο Σταύρος Κοντονής έδωσε το παρών την Κυριακή το απόγευμα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ο Κοντονής στην πίτα της ΕΟΠ...Πως αλλάζουν οι καιροί!
PETROS GKOTSIS

Μην μπερδεύστε, ο Ζακυνθινός πολιτικός δεν επέστρεψε στο Υπουργείο Αθλητισμού. Παραμένει σ' αυτό της Δικαιοσύνης στο οποίο τοποθετήθηκε από τον Πρωθυπουργό μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό.

Γι' αυτό λοιπόν και η απορία: Τι γύρευε άραγε ο κ. Κοντονής στην εκδήλωση αυτή;

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Αθλητισμού, η Ομοσπονδία Ποδηλασίας ελέγχθηκε για τα πεπραγμένα της και ευρέθη μάλλον... ελλιπής! Το σχετικό πόρισμα μεταβιβάστηκε στον οικονομικό εισαγγελέα.

Εχει μεσολαβήσε κάτι; Ναι! Η επιλογή του Ιάκωβου Φιλιππούση, διευθυντή του υπουργικού γραφείου του Σταύρου Κοντονή, ως εκπροσώπου της ΕΟΠ στην ΕΟΕ.

Ηταν μία κίνηση που έγινε με τη συνεργασία της παράταξης Τερζή ο οποίος, ως πρόεδρος της ΕΟΠ, ελεγχόταν για τα πεπραγμένα της διοίκησής του. Ακόμη και σύντροφοι του Σταύρου Κοντονή είχαν χαρακτηρίσει τη συγκεκριμένη κίνηση ως αχρείαστο συμβιβασμό. Ο οποίος, από ότι φαίνεται, συνεχίζεται έστω και αν άλλαξε ο υπουργικός τίτλος. Μήπως υπάρχει και άλλος λόγος;

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK