Ο Κοντονής ζήτησε την έκθεση της ΓΑΔΑ για τα επεισόδια στο "Καραϊσκάκης"

Ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ για όσα συνέβησαν έξω από το "Γ. Καραϊσκάκης" πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ ζήτησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Ο Κοντονής ζήτησε την έκθεση της ΓΑΔΑ για τα επεισόδια στο "Καραϊσκάκης"

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά φέτος που ο κ. Κοντονής ζήτησε ενημέρωση για επεισόδια που έλαβαν χώρα σε ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό αγώνα. Πριν μερικούς μήνες είχε ενημερωθεί για όσα έγιναν στην Τούμπα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ και μάλιστα είχε επιβάλει και πρόστιμο στο δικέφαλο ύψους 40.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι είχαμε ένταση έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη, πριν από τη σέντρα του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ για το Europa League. Ξεκίνησε πετροπόλεμος ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων, ενώ ενεπλάκη η αστυνομία. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ πυροβόλησαν στον αέρα έξω από το γήπεδο για να ξεφύγουν από την ενέδρα αγριεμένων χούλιγκαν.

Ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν λόγο για "ενέδρα θανάτου" που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 11 αστυνομικοί. Ουσιαστικά το περιστατικό ήταν από τα... απόνερα των επεισοδίων των οπαδών των δύο ομάδων το βράδυ της προηγούμενης ημέρας στο Γκάζι.

Έτσι λοιπόν ο Υφυπουργός ζήτησε από τη ΓΑΔΑ την έκθεση της αστυνομίας, με σκοπό να διαπιστώσει αν συντρέχουν λόγοι για να επέμβει, καθώς ο νέος νόμος τού επιτρέπει να επιβάλλει πρόστιμα ακόμη και σε ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK