Ο Κουφός, τα σενάρια ανταλλαγής και η Εθνική

Ο Κώστας Κουφός κάνει δεύτερες σκέψεις για την Εθνική ομάδα για ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο που έχει να κάνει με το μέλλον του στους Σακραμέντο Κινγκς. Διαβάστε αναλυτικά.

Sacramento Kings' Arron Afflalo, right, drives the ball around Golden State Warriors' Klay Thompson, center, who is blocked by Kings' Kosta Koufos during the first half of an NBA basketball game Friday, March 24, 2017, in Oakland, Calif. (AP Photo/Ben Margot)
Sacramento Kings' Arron Afflalo, right, drives the ball around Golden State Warriors' Klay Thompson, center, who is blocked by Kings' Kosta Koufos during the first half of an NBA basketball game Friday, March 24, 2017, in Oakland, Calif. (AP Photo/Ben Margot) AP

To γεγονός ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο για το αν θα είναι διαθέσιμος για την Εθνική ομάδα ο Κώστας Κουφός το εφετινό καλοκαίρι έχει να κάνει το μέλλον του στους Κινγκς.

Ο Ελληνας σέντερ έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με την ομάδα του Σακραμέντο το οποίο μάλιστα του αποφέρει και το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 8.300.000 δολαρίων.

Οι πληροφορίες από τις ΗΠΑ θέλουν τους Κινγκς να επιθυμούν να συμπεριλάβουν σε σενάριο ανταλλαγής τον Κουφό κάτι που γνωρίζει τόσο ο παίκτης όσο και οι ιθύνοντες της Εθνικής ομάδας.

Είναι δε πιθανό, αν και εφόσον ο Κουφός αλλάξει επαγγελματική στέγη αυτό το καλοκαίρι, να ζητήσει ένα μπρέικ για να προσαρμοστεί στα θέλω της νέας ομάδας του.

Περισσότερα θα μάθει ο Κώστας Μίσσας στο τηλεφώνημα που θα κάνει ο Κώστας Μίσσας στον ομογενή ψηλό για να μάθει από το πρώτο χέρι διαθέσεις και προθέσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK