O Κράσιμιρ Μπαλάκοφ Δεν Είδε Τίποτα, Δεν Άκουσε Τίποτα

Ο Κράσιμιρ Μπαλάκοφ δήλωσε ότι δεν αντιλήφθηκε κάποιο ρατσιστικό σύνθημα στο Βουλγαρία-Αγγλία και ο Μάκης Παπασημακόπουλος αποκαλύπτει ακριβώς τι συνέβη.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βουλγαρίας, Κράσιμιρ Μπαλάκοφ, στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση με την Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2020 στο 'Γουέμπλεϊ', Λονδίνο, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βουλγαρίας, Κράσιμιρ Μπαλάκοφ, στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση με την Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2020 στο 'Γουέμπλεϊ', Λονδίνο, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 JOHN WALTON/PA VIA AP

Σούσουρο μεγάλο και τρανό άφησε πίσω του το ματς της Βουλγαρίας με την Αγγλία στο 'Vasil Levski Stadium'. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Άγγλοι 'ξεμπούκωσαν' μετά το στραβοπάτημα με τους Τσέχοι, έριξαν έξι ΓΚΟΟΥΛΖ στο τέρμα του Πλάμεν του Ίλιεφ και επανήλθαν στην κορυφή του ομίλου τους στα προκριματικά του Euro 2020.

Το σούσουρο και η κουβέντα βέβαια δεν είχε να κάνει με την μπάλα και τα ποδοσφαιρικά γεγονότα. Όλη η κουβέντα γύρω από το ματς της Δευτέρας έχει να κάνει με το τι έγινε στις κερκίδες του σταδίου, εκεί όπου 'αγνοί αλλά παραστρατημένοι' Βούλγαροι ποδοσφαιρόφιλοι εχαιρετούσαν ναζιστικά, έκαναν θορύβους που θύμιζαν πίθηκους κάθε φορά που ένας μαύρος παίκτης της Αγγλίας άγγιζε την μπάλα και γενικότερα έστησαν ένα ρατσιστικό υπερθέαμα, που θα ζήλευαν και τα καλύτερα μπαλέτα των Ες-Ες. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μάλιστα, οι Άγγλοι αποχώρησαν δύο φορές από το γήπεδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά τελικά το ματς ολοκληρώθηκε με την παρουσία των πιο ήρεμων μυαλών που υπήρχαν στις κερκίδες, αλλά και με τις παρεμβάσεις των Βούλγαρων διεθνών που εθεάθησαν να μιλούν στους 'αγνούς αλλά παραστρατημένους' σκατόμυαλους, ώστε να μην οδηγηθεί το ματς στην οριστική διακοπή του.

Όλα τα παραπάνω καταγράφηκαν άμεσα, δηλαδή τι ώρα που έγιναν, διότι όπως και να το κάνουμε, δεν ήταν κάτι μικρό, κάτι αμελητέο. Ήταν ένα ξενοφοβικό σόου, το οποίο το είδε όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης, κάτι που άλλωστε οδήγησε και τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Boyko Borissov, να ζητήσει την παραίτηση του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας του.

Όλοι τα είδαν λέμε. Εκτός. ΕΚΤΟΣ. Από τον Κράσιμιρ Μπαλάκοφ, τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Βουλγαρίας, που σε μια αξιομνημόνευτη στιγμή 'μαμά, ένα ελάφι', δήλωσε πως δεν είδε, δεν κατάλαβε και δεν άκουσε τίποτα. "Προσωπικά, δεν άκουσα τα συνθήματα", εδήλωσε η παλαιά δόξα του βουλγαρικού ποδοσφαίρου. "Αν είναι όντως αλήθεια, τότε ζητάμε συγγνώμη γιατί τόσο η ομοσπονδία όσο κι η ομάδα μας δουλεύουμε πολύ σκληρά, αλλά σας λέω εγώ δεν άκουσα κάτι".

Είναι από αυτές τις συγγνώμες τις τσίλικες, κυρίως γιατί δεν είναι συγγνώμη. Είναι αυτό που τσακώνεσαι με την ΣΚΕΣΗ σου και δεν συμφωνείς ότι έκαμες κάτι λάθος, οπότε για να μη χαθεί η μπάλα, ξεστομίζεις ένα "κοίτα, αν ΟΝΤΩΣ σε πλήγωσα, αν ΟΝΤΩΣ δηλαδή εσύ αυτά κατάλαβες από αυτά που είπα εγώ, τότε ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ, δγιότι εγώ δεν εννοούσα αυτά. Αλλά αφού ΕΣΥ αυτά άκουσες και κατάλαβες, τότες συγγνώμην".

Με άλλα λόγια, ο Κράσιμιρ ο Μπαλάκοφ είπε το περίφημο ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ ΤΡΕΛΟΙ. Κι επειδής αν είναι να πατήσει στον καλό τον βατήρα, κρίμα είναι να κάνεις μια ξεψυχισμένη βουτιά, ο Κράσιμιρ έδωσε ένα μπόινγκ και εκτόξευσε τις δηλώσεις του στην στρατόσφαιρα, διότι σχολιάζοντας την κίνηση κάποιων παικτών της ομάδας του να κατευθυνθούν προς την κερκίδα των πίθηκων για να τους ηρεμήσουν ΕΔΗΛΩΣΕ: "Μάλλον πήγαν να τους μιλήσουν, γιατί κάποιοι από τους φιλάθλους μας δεν ήταν ευχαριστημένοι με τον τρόπο που παίζαμε".

Όχι επειδή ασούμε πήγαιναν τα σίγκχαηλ σφαίρα, ΟΧΙ. Απλά να, ήθελαν να τα πουν με τα παιδιά, που ήσαν έξαλλα που δεν λειτουργούσε ως όφειλε το αμυνδικό τρανζίσιο. Και λογικό εδώ που τα λέμε, διότι αν δεν τα πάρεις στην κράνα με το ελλειπές αμυνδικό τρανζίσιο, με τι θα τα πάρεις; Δηλαδής με σχωράτε, αν δεν τα πούνε οι Βούλγαροι διεθνείς με τους οπαδοί δια την ανάγκη φρεσκαρίσματος του κέντρου, εκεί όπου οι Σαρμόφ και Κοσταντίνοφ δεν μπορούν να κάνουν καλά τον Χάρι τον Γουίνκς, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ;

Οπότε ναι, δεν άκουσε τίποτις ο Μπαλάκοφ, πρέφα δεν πήρε, όλα καλά, ήταν αφοσιωμένος στο ματς και μάλιστα ΑΝ ΘΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ, ο Κράσιμιρ είχε και κερασάκι σε αυτό το εντυπωσιακό κέηκ. "Δηλαδή ακούστε, νταξ, είδα ότι ο διαιτητής διέκοψε το ματς  (ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ), αλλά πρέπει να πω ότι όλο αυτό δεν έγινε μόνο εξαιτίας των δικών μας φιλάθλων, αλλά και εξαιτίας των Άγγλων που κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου μας σφύριζαν και φώναζαν".

Οπότε για να τελειώνουμε. Ο Κράσιμιρ:

  • Δεν άκουσε κάτι
  • Δεν είδε κάτι
  • Δεν πήρε πρέφα κάτι
  • Όχι εντάξει, πήρε πρέφα ότι ο διαιτητής σταμάτησε το ματς
  • Αλλά δεν κατάλαβε γιατί
  • Επειδής να, όλοι φωνάζανε και κάμανε
  • Οπότε ΝΑΙ, δεν άκουσε κάτι
  • Και οπότε ΝΑΙ, δεν είδε κάτι
  • ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΔΕ, οπότε
  • ΑΝ ΕΙΔΕ, τότε να πούμε ότι κάμανε και οι Άγγλοι

Ένα σφηνάκι περιποιημένο στον κύριο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK