Ο κρεατοφάγος, η έκπληξη και η εξομολόγηση της αδερφής Νεϊμάρ

Οι αντιδράσεις για τον κρεατοφάγο Σαββίδη εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδας, η έκπληξη Λεμονή για το ντέρμπι, το τατού με τον επικό πανηγυρισμό του Μέσι και η... εξομολόγηση της αδερφής του Νεϊμάρ. Αυτά είναι μερικά απ' τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας (PHOTOS).

Ο κρεατοφάγος, η έκπληξη και η εξομολόγηση της αδερφής Νεϊμάρ

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

Ο... ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Ο Γιώργος Σαββίδης, ο γιος του Ιβάν είναι... φανατικός κρεατοφάγος σε σημείο που δεν μπορεί να το "κόψει" μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. Ο γιος του μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ, ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram, με ένα πλούσιο γεύμα που περιλάμβανε φυσικά και κρέας, γράφοντας "είμαι Ρωσοπόντιος και δεν μπορώ να τρώω γύρο 24 ώρες κάθε μέρα. Χρειαζόμαστε πραγματικό κρέας". Τα σχόλια από κάτω έπεσαν "βροχή" με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να του ζητάνε να κρατήσει... δύναμη ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ άλλοι να σχολιάζουν πως είναι Μεγάλη Εβδομάδα και δε σέβεται τη θρησκεία.

Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ (13/4) και ο Τάκης Λεμονής ετοιμάζει... εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, ο 57χρονος κόουτς "ψήνει" τον Θανάση Ανδρούτσο για την βασική ενδεκάδα των "ερυθρολεύκων", αφήνοντας έξω τον Μάρκο Μαρίν, όπως διαβάζουμε στη "Live Sport". Ο 19χρονος μέσος είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στον πρώτο αγώνα με τον Πλατανιά, και δε θα προκαλέσει εντύπωση αν τον δούμε στα αρχικά πλάνα.

ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ο λόγος για τον... μπαρουτοκαπνισμένο επιθετικό του ΑΠΟΕΛ, Πιέρο Σωτηρίου. Ο 24χρονος άσος της κυπριακής ομάδας είναι στο στόχαστρο των Πειραιωτών (μετά και τα δύο εκπληκτικά παιχνίδια που έκανε απέναντί τους στη φάση των ομίλων του Europa League), αλλά όπως φαίνεται με τις εμφανίσεις του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και από... Δανία μεριά! Συγκεκριμένα, η Κοπεγχάγη, σύμφωνα με τη "Live Sport", είναι μεταξύ των μνηστήρων, με τον Κύπριο όμως να έχει ως πρώτο στόχο την μετακίνησή του σε μεγαλύτερη ομάδα από εκείνη της Δανίας.

Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΝΕΪΜΑΡ, ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕ;

Η Ραφαέλα Μπεκράν, η αδερφή του Νεϊμάρ, βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών της Μπαρτσελόνα. Η 19χρονη καλλονή, όπως φαίνεται ήταν απρόσεκτη, αφού ακριβώς μετά το γκολ του Κιελίνι απέναντι στους Καταλανούς, ανέβασε μία φωτογραφία της που χαμογελάει. Οι οπαδοί των "μπλαουγκράνα" το εξέλαβαν ως προσβολή για την ομάδα τους, με αποτέλεσμα να κάνουν κατάληψη στο προφίλ της με αρνητικά σχόλια. Η Βραζιλιάνα όμως αποδείχτηκε σκληρό καρύδι, αφού αποφάσισε να μπλοκάρει τα σχόλια άλλων χρηστών και να συνεχίσει ανενόχλητη να ανεβάζει φωτογραφίες της. Μία μέρα πριν βέβαια (10/4), είχε ανεβάσει και άλλη μία επίμαχη φωτογραφία φορώντας γυαλιά που ήταν στην απόχρωση της Γιουβέντους.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @rafaella στις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @rafaella στις

Poetizar sorrisos.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @rafaella στις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @rafaella στις

Meu campeão !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @rafaella στις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @rafaella στις

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

Ο Αντώνης Νικοπολίδης βρίσκεται εκτός Αθηνών, ενόψει Πάσχα και έχει την καλύτερη παρέα! Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, βρέθηκε στο γεφύρι της Άρτας και πόζαρε μαζί με την κόρη του, γεμάτος... περηφάνια!

ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΚΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου και οι παίκτες ανυπομονούν για αυτό. Σίγουρα ο Πολ Εμποκού, που έκανε... δυναμικό ποστάρισμα στο instagram, γράφοντας "σήμερα μόνο ένας στόχος: να κερδίσουμε το παιχνίδι"! Φυσικά δεν έλειψαν τα σχόλια των φίλων του "τριφυλλιού", δίνοντας αυτοπεποίθηση στον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό.

Ο ΕΠΙΚΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΙ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ... ΤΑΤΟΥΑΖ

Η Μπαρτσελόνα έκανε επική ανατροπή, ο Μέσι... χάνεται μέσα στους οπαδούς στο Κάμπ Νόου και βγαίνει η πιο εμβληματική φωτογραφία του Αργεντινού άσσου. Το γκολ του Σέρχι Ρομπέρτο έδωσε... φτερά στα πόδια του 29χρονου που πανηγύρισε την πρόκριση με την ψυχή του, και η χαρά των οπαδών ήταν τόσο μεγάλη, που ένας αποφάσισε να κάνει την συγκεκριμένη φωτογραφία τατουάζ!

Ο κρεατοφάγος, η έκπληξη και η εξομολόγηση της αδερφής Νεϊμάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK