Ο Κριστιάνο είναι έτοιμος και το φωνάζει!

Μπορεί να έκανε ατομικές προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δηλώνει πανέτοιμος για το Clasico κόντρα στην Μπαρτσελόνα και φρόντισε να το κάνει γνωστό με ποστάρισμα στα social media.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo and teammate Sergio Ramos, right, celebrate after Ronaldo scored 1-0 during the Champions League second leg semifinal soccer match between Real Madrid and Juventus, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, May 13, 2015. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
cristiano ronaldo sergio ramos AP IMAGES

Μέχρι πριν λίγες ώρες υπήρχε φόβος ακόμα και για το αν θα ξεκινήσει βασικός στην ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης για το σπουδαίο ντέρμπι κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Τελικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς την Παρασκευή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα το μεσημέρι του Σαββάτου (14:00).

Μάλιστα ανέβασε φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Twitter, όπου είναι μαζί με τους συμπαίκτες του στο προπονητικό κέντρο της "βασίλισσας".

Τι γράφει η λεζάντα: "Είμαστε έτοιμοι" και δίπλα emoticon... τσεκ! Μένει να αποδειχθεί στο "Μπερναμπέου" κατά πόσο είναι... έτοιμη η Ρεάλ να κερδίσει κιόλας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK