Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γίνεται παραγωγός...

Ποιος είπε ότι ο Ρονάλντο ασχολείται μόνο με τη "στρογγυλή θεά"; Ο Πορτογάλος άσος πέραν από σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι και πολύ καλός επιχειρηματίας. Τελευταίο του εγχείρημα η παραγωγή νέας σειράς. (PHOTOS)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γίνεται παραγωγός...
FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέραν από κορυφαίος ποδοσφαιριστής, έχει αποδείξει επανειλημμένως ότι διαθέτει και μεγάλο επιχειρηματικό μυαλό. Άλλωστε, δεν έχει κρύψει ότι έχει μια τάση να διευρύνει τους επαγγελματικούς του ορίζοντες, προνοώντας ταυτόχρονα για το μέλλον.

Ήδη διαθέτει ξενοδοχειακή μονάδα στη Λισαβόνα, ενώ έχει και δική του σειρά ρούχων που κυκλοφορεί στο εμπόριο με μεγάλη επιτυχία. Σύμφωνα, όμως, με το "The Hollywood Reporter" ο CR7 θα ξεφύγει κι άλλο από τα ποδοσφαιρικά σύνορα, αφού θα γίνει και παραγωγός σειράς που θα προβάλλεται στο facebook.

Ο τίτλος παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος, ωστόσο το concept πραγματεύεται τις τύχες μιας γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου στην περιοχή της Νέας Υόρκης, και θα χαρακτηρίζεται από τις μεταξύ τους προκλήσεις, τις εντάσεις και την προσπάθεια τους να φτάσουν στην κορυφή.

"Η ιστορία της ζωής μου έχει πολλές ομοιότητες με τις εμπειρίες που θα ζήσουν τα κορίτσια στη σειρά που θα προβληθεί", τόνισε με δηλώσεις του ο Ρονάλντο.

Κι όμως, ο 33χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν σταματάει εκεί, καθώς από σούπερ παίκτης, πολύ σύντομα θα ντυθεί και... σούπερ ήρωας στη νέα animation σειρά που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα με την ονομασία "Striker Force 7".

"Πάντα ήμουν φαν των σούπερ ηρώων" ισχυρίστηκε αρχικά ο άσος της Ρεάλ που θα διασκεδάζει τους μικρούς του θαυμαστές από άλλη σκοπιά και συνέχισε: "Με τον ίδιο τρόπο που το ποδόσφαιρο ενώνει τον κόσμο ανά τον κόσμο, έτσι και οι χαρακτήρες της σειρά ελπίζω ότι θα κάνουν το ίδιο, και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK