Ο Κύριος Πρόεδρος

Ο Κύριος Πρόεδρος

Παρακολουθώντας τα τελευταία χρόνια τις συνεντεύξεις Τύπoυ των προέδρων Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ, ο Paparazzi αναλύει τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζουν σε κάθε εμφάνιση, βγάζοντας από το ντουλάπι του το πτυχίο προσωπολογίας και... στυλιστικής.


Γιάννης Βαρδινογιάννης: Ο πρωτάρης

Η πρώτη του συνέντευξη Τύπου μετά από 5 ολόκληρα χρόνια, συνοδεύτηκε από τρακ και άγχος. Το αμήχανο χαμόγελο του Τζίγκερ, η κλήση του σώματός του και οι μορφασμοί του προσώπου που θυμίζουν παιδί που βλέπει την ένεση, δείχνουν ένα άτομο που δεν γουστάρει να δίνει συνεντεύξεις Τύπου και τη δεδομένη χρονική στιγμή θα προτιμούσε να έκανε «βόλτες» με μία από τις Φεράρι του. Η σωματοδομή του προκαλεί δέος. Αν ερχόταν κάποιος ξένος και παρακολουθούσε την συνέντευξη Τύπου θα νόμιζε πως ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τον σέντερ που έψαχνε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μην περιμένετε στα επόμενα 5-6 χρόνια άλλη συνέντευξη Τύπου από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Εκτός αν επαναληφθεί μια νέα Ριζούπολη, εκτός αν ο Γκούμας πάει στον Ολυμπιακό, εκτός αν η Πολιτεία αποφασίσει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού να γίνει στη Ρόδο.

Τα "συν" της συνέντευξης Τύπου: Μιλούσε στους δημοσιογράφους στον ενικό. Βέβαια κάτι τέτοιο μπορεί να δείχνει πως τους έχει «σήκω-κάτσε, κάτσε-σήκω».
Τα "πλην" της συνέντευξης Τύπου: Οι απαντήσεις που συνοδεύτηκαν από γέλιο του στυλ: «Μόλις σας είπα ανέκδοτο αλλά δεν το καταλάβατε».


Σωκράτης Κόκκαλης: Μην ομιλείτε στον οδηγό

Ζει για τις συνεντεύξεις Τύπου. Κάθε του εμφάνιση αποτελεί πρώτο θέμα στο σύνολο των ΜΜΕ. Ξεχωριστή στιγμή αποτελεί το χαρακτηριστικό του γέλιο σαν αυτό του παππού στο τζάκι όταν μας εξιστορούσε το πώς ξεγέλασε τους Γερμανούς την περίοδο της κατοχής και εξασφάλισε μισό κιλό λάδι. Εχει πάρει τον «αέρα» των συνεντεύξεων χρησιμοποιώντας εκφράσεις «καφενειακού» χαρακτήρα πάντα με τη συνοδεία των σχολίων από τους πιστούς οπαδούς. Σχεδόν ποτέ δεν έρχεται προετοιμασμένος με χαρτιά και διάφορα «παρελκόμενα», προτιμώντας τον αυτοσχεδιασμό. Κάθε του κουβέντα αγγίζει τα φίλαθλα Ολυμπιακά αισθήματα του μέσου οπαδού, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια δεν φοβάται τις τολμηρές αλλαγές στην εμφάνισή του όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες. Είτε με άσπρο μαλλί και βαμμένα φρύδια, είτε με μούσι του Αγιου Βασίλη, κάθε δήλωσή του κρατάει σε εγρήγορση όλους τους δημοσιογράφους.

Τα "συν" των συνεντεύξεων Τύπου: Το χαρακτηριστικό χαμόγελο και η αρχοντική του εμφάνιση στο στυλ του δον Κορλεόνε.
Τα "πλην" των συνεντεύξεων Τύπου: Οι παρουσίες των πιστών φιλάθλων και τα σχόλια του τύπου: «Ετσι είναι πρόεδρε!» «Πες τα ρε πρόεδρε!» «Μπράβο πρόεδρε! Πες κι άλλα!»


Ντέμης Νικολαϊδης: Θέλω να έχω όλα τα ρούχα του κόσμου

Σε κάθε εμφάνισή του, άπαντες περιμένουν να δουν δίπλα του τον Μάρκελο Νύκτα. Ο πρόεδρας της ΑΕΚάρας προτιμά τις μοντέρνες στυλιστικές δημιουργίες και τους νεανικούς συνδυασμούς του στυλ: «Σακάκι και μπλούζα με φωτογραφία ενός παγωτού» «Σκισμένο τζιν και μπλούζα του Τσε» «Βερμούδα από Τζαμάικα και φανέλα της μπασκετικής ΑΕΚ» και φυσικά τα απαραίτητα μουσάκια στο πρόσωπο που θυμίζουν λίγο από δεκαετία ‘80. Είναι ο περισσότερο οργανωμένος από τους άλλους δύο, αφού έχει τα απαραίτητα βοηθητικά χαρτιά, ωστόσο έχει παρόμοιο τρακ με αυτό του Γιάννη Βαρδινογιάννη δείχνοντας πως δεν έχει καλές σχέσεις με τους δημοσιογράφους και τα φώτα της δημοσιότητας. Το ότι το κινητό του είναι ΤΙΜ και έχει ως ήχο κλήσης τραγούδι της Βανδή, είναι δεδομένο. Oνειρό του η ποδοσφαιρική ΑΕΚ να φορέσει Prada.

Τα "συν" των συνεντεύξεων Τύπου: Οι αναφορές του στο γήπεδο και τον Γιάννη Γρανίτσα και το αμήχανο χαμόγελο του στυλ: «Κάθομαι και σας μιλάω ενώ έχουν αρχίσει οι εκπτώσεις σε κάτι ωραία κοστούμια…»
Τα "πλην" των συνεντεύξεων Τύπου: Ο… φόβος του με το πρωτάθλημα και η μανία του να καμπουριάζει την ώρα που μιλάει. ‘Η τον πονάει το στομάχι του όταν μιλάει ή ντρέπεται για τη μπλούζα που φορά και θέλει να τη κρύψει.



Με την υπογραφή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK