Ο Λάσκαρης ανεβάζει το μπάτζετ. Τι γίνεται με τον Γουάιτ

Ο Νίκος Λάσκαρης ανεβάζει το μπάτζετ για να κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό τον Άρη. Τι γίνεται με την περίπτωση του Οκάρο Γουάιτ.

Ο Λάσκαρης ανεβάζει το μπάτζετ. Τι γίνεται με τον Γουάιτ

Tην αύξηση του μπάτζετ έχει αποφασίσει ο Νίκος Λάσκαρης στον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήδη όπως είδαμε κατάφερε να κρατήσει στον πάγκο τον Πρίφτη τον πρωτεργάτη της καλής πορείας και ήδη έχει σχεδόν κρατήσει τους περισσότερους από τους παίκτες που ήθελε.

Με εξαίρεση τον Οκάρο Γουάιτ στον οποίο έχει γίνει πρόταση με διπλάσιες αποδοχές, αλλά ο Αμερικανός προτιμά το ΝΒΑ ή τον Ολυμπιακό αν και από τον Άρη το στοιχείο στο οποίο ποντάρουν για να αλλάξει την αποφασή του είναι ότι στην ομάδα τους θα μπορέσει να βελτιώσει και άλλο το παιχνίδι του και να φτιάξει ακόμα περισσότερα τα νουμερά του για να βρει κάτι πραγματικά πολύ καλό και με πολύ καλύτερα χρήματα στην συνέχεια.

Ο Λάσκαρης αποφάσισε την αύξηση του αγωνιστικού μπάτζετ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας κατά 40%. Έτσι για παίκτες και προπονητικό τιμ το συνολικό ποσό για την νέα χρονιά θα φτάσει στα 2εκ καθώς η δίοικηση Λάσκαρη αποπληρώνει και αυτό είναι το σημαντικότερο τις υποχρεώσεις που είχε ο σύλλογος για την πλήρη εξυγιανσή του.

Αγωνιστικά με την αύξηση του μπάτζετ θα καλυφθούν οι μικρές αυξήσεις στους Αμερικανούς και τον Πρίφτη αλλά και θα δωθούν χρήματα για να έρθουν δύο ακόμα παίκτες του επιπέδου της ομάδας ώστε να έχει μεγαλυτερο βάθος. Και κυρίως στην απόκτηση του αντι Γουάιτ αλλα και ενός ακόμα κλασάτου ξένου.

Σ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK