Ο Λάζαρος έμαθε "πού παίζει" και ο Λιβάγια σκόραρε

Χρειάστηκαν τουλάχιστον 35 λεπτά και μια εντολή από τον πάγκο της ΑΕΚ προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του Χιμένεθ να καταλάβουν ποιες είναι οι θέσεις του στο γήπεδο.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Λάζαρος EUROKINISSI

Η ΑΕΚ έμοιαζε μπερδεμένη για 35 λεπτά, παρά την ευκαιρία του Λάζαρου στο 24'. Το ίδιο και ο πάγκο της Ένωσης διότι ο συνεργάτης του τιμωρημένου Χιμένεθ, Φελίπε Μπενίτεθ Ουφάνο, απορούσε με το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του δεν εφάρμοζαν το πλάνο του 4-4-2.

Ο Χριστοδουλόπουλος έβγαινε εκτός περιοχής και έπαιζε έξω αριστερά - όχι δίπλα στον Λιβάγια, με αποτέλεσμα ο Έντερ Λόπες να μην έχει χώρο να κινηθεί, ο Μπακάκης να μην ανεβαίνει καθόλου και να μην δημιουργείται υπεραριθμία στη δεξιά πτέρυγα του Πλατανιά.

Πέρασε αρκετή ώρα μέχρι τη στιγμή που ο Ουφάνο επενέβη και ζήτησε από τον Πορτογάλο μπακ-χαφ να μεταφέρει την ξεκάθαρη οδηγία στο Λάζαρο ότι είναι δεύτερος επιθετικός και όχι εξτρέμ. Με το που έγινε ταίρι με τον Κροάτη ο διεθνής επιθετικός, αυτομάτως μπερδεύτηκε το αμυντικό δίδυμο του Πλατανιά. Ο Ντικαμονά έχασε τον Λιβάγια και αυτός με ωραίο τελείωμα στο 38' άνοιξε το σκορ για την Ένωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK