Ο λόγος που είπε "όχι" ο Άγγελος και η... Εθνική

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει το "ζουμερό" παρασκήνιο για την άρνηση του Αναστασιάδη να αναλάβει τον Πλατανιά. Ποιόν όρο έθεσε και γιατί ο πρόεδρος Μαθιουλάκκης τού απάντησε: "ζήτα μου ό,τι άλλο θες εκτός από αυτό", με αποτέλεσμα να συμβουλευτεί τον... πνευματικό του. Η... γαλανόλευκη προοπτική και ο "ανταγωνιστής" Δέλλας.

Ο λόγος που είπε "όχι" ο Άγγελος και η... Εθνική
EUROKINISSI

Μπορεί η... επίσημη δικαιολογία για την "χυλόπιτα" του Άγγελου Αναστασιάδη στον Πλατανιά να ήταν "προσωπικοί λόγοι", στην πιάτσα των agents όμως, άλλα έλεγαν.

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ σας τα μεταφέρει:

* Ο Άγγελος κατέβηκε στα Χανιά για να συναντηθεί και να συζητήσει με τον πρόεδρο Μανώλη Μαθιουλάκη, έχοντας θετική προδιάθεση...

* Ο Αναστασιάδης έθεσε ως όρο να... καθαρίσει το ποδοσφαιρικό τμήμα από όσους υπήρχαν ή και... ξέμειναν από την εποχή Παράσχου και να αναλάβει τιμ μάνατζερ ο συνεπώνυμος του προέδρου, Δημήτρης Μαθιουλάκης, με τον οποίο είχε πολύ καλή συνεργασία στην προηγούμενη θητεία του στον πάγκο του Πλατανιά. Το αίτημά του συμπεριλάμβανε και τον νυν υπηρεσιακό κόουτς, Νίκο Μαναρώλη.

* Ο πρόεδρος της Χανιώτικης ΠΑΕ του είπε πως θα κάνει δεκτό ό,τι άλλο ήθελε εκτός από αυτό, γιατί ... "δεν γινόταν"...

* Στη συνέχεια ο Άγγελος έφυγε από την Κρήτη και γύρισε στη Θεσσαλονίκη για να σκεφτεί και να συζητήσει με τον πνευματικό του. Όταν τηλεφώνησε στον πρόεδρο Μαθιουλάκη, τον ευχαρίστησε αλλά του είπε πως δεν μπορεί να αναλάβει την ομάδα του. Το... συναποφάσισε με τον πνευματικό του...

ΥΓ.1 Αν η ΕΠΟ δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του Σκίμπε, ο Άγγελος Αναστασιάδης θα παίξει δυνατά για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. Κι αυτό ασφαλώς δεν του το έχει πει ο... πνευματικός του.

ΥΓ.2 Με μεγάλο εγχώριο ανταγωνιστή του τον Τραϊανό Δέλλα (επίσης έχει πολλούς υποστηρικτές στην ΕΠΟ της διοίκησης Γραμμένου). Αν και οι διεθνείς μας, οι παλιοσειρές, είναι αναφανδόν υπέρ του να συνεχίσει ο Σκίμπε...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK