Ο Μάικλ Μπίσλι έχει συνηθίσει στις φουρτούνες

Πέρασε τις πρώτες δεκαετίες της ύπαρξης του με τον περίγυρο του να τον αποκαλεί ανώριμο. Οι προκλήσεις που αντιμετώπισε στο διάβα του, προφανώς και άλλαξαν τον τρόπο που ο Μάικλ Μπίσλι αντιμετωπίζει τη ζωή. Ενδεχομένως, να τον προετοίμαζαν για αυτό που έζησε τα ξημερώματα: το 'χαμό' της μητέρας του.

Ο Μάικλ Μπίσλι έχει συνηθίσει στις φουρτούνες

O Micheal Beasley (Μάικλ Μπίσλι) έχει ζήσει το μερίδιο του σε δοκιμασίες που 'πετά' στο διάβα σου η ζωή -για να σε δοκιμάσει, να σε τεστάρει, να σε κάνει να καταλάβεις ποιος είσαι ή όλα τα παραπάνω. Εκεί που πίστεψε πως το enough is enough δεν είναι μόνο μια πιασάρικη φράση, 'έχασε' τα ξημερώματα τη μητέρα του.

Πάντα τον κυνηγούσε το παρελθόν του

“Όπου και αν πάω, οι συμπαίκτες μου, σε τηλεφωνήματα με άλλες ομάδες, τα media, όλοι θέλουν να μιλήσουμε για το παρελθόν μου. Είναι το μόνο που θέλουν. Με ρωτάτε πότε θα μεγαλώσω. Πότε θα ωριμάσω. Και εγώ σκέφτομαι ότι έχω χρόνια να μπλέξω”, είχε πει τον Οκτώβρη του 2017 στο Bleacher Report. Που μέτρησε αυτά τα, ελεύθερα από προβλήματα, χρόνια και ήταν τέσσερα. Τρία αν βάλεις την κατηγορία για σεξουαλική επίθεση και απαγωγή γυναίκας, που δεν έγινε μήνυση και απορρίφθηκε το Σεπτέμβρη του 2014. Δυο χρόνια μετά η ίδια γυναίκα έκανε μήνυση, αλλά απορρίφθηκε αφού μεσολάβησε εξωδικαστικός συμβιβασμός.

Τον Αύγουστο του 2013 ήταν η τελευταία φορά που απασχόλησε τον ποινικό -ή άλλο- κώδικα. Είχε συλληφθεί ως ύποπτος για κατοχή μαριχουάνας, ενώ οδηγούσε στην Αριζόνα. Οι Σανς τον διέγραψαν από το ρόστερ τους.

Επτά μήνες νωρίτερα, είχε συλληφθεί για κατοχή όπλου, το οποίο βρέθηκε στο όχημα που οδηγούσε και παραβίασε το όριο ταχύτητας. Του είχαν πάρει και το δίπλωμα.

Δυο χρόνια πριν (το 2011) είχε βρεθεί στην κατοχή του 16 γραμμάρια μαριχουάνας -κάτω από κάθισμα του αυτοκινήτου του, σε πλαστική σακούλα. Είπε πως ήταν φίλου του. Πλήρωσε πρόστιμο και κλήση.

Πάνω που είχε ηρεμήσει, την ίδια χρονιά το όνομα του είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε σκάνδαλο που ξέσπασε και αφορούσε τις αθέμιτες μεθόδους του Kansas State να τον κάνουν δικό τους -πληροφορίες ήθελαν την οικογένεια του να 'χει δεχθεί παράνομα οφέλη. Πριν βγει το 2011 τσακώθηκε και με έναν φαν, σε street ball αγώνα που είχε διοργανώσει ο παιδικός του φίλος, Κevin Durant (Κέβιν Ντουράντ) και κατέθεσε μήνυση εναντίον ανθρώπων που έως τότε πίστευε πως είναι δικοί του.

Ο Μπίσλι μεγάλωσε στην ίδια γειτονιά με τον Ντουράντ. Τους περιστοίχιζαν οι ίδιοι άνθρωποι. Είχαν τους ίδιους στόχους. Ήταν όμως, οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Oklahoma City Thunder's sophomore guard Kevin Durant, left, and Miami Heat's rookie guard Michael Beasley leave the floor together after the NBA All-Star Rookie Challenge basketball game, Friday, Feb. 13, 2009, in Phoenix. (AP Photo/Matt York)
Oklahoma City Thunder's sophomore guard Kevin Durant, left, and Miami Heat's rookie guard Michael Beasley leave the floor together after the NBA All-Star Rookie Challenge basketball game, Friday, Feb. 13, 2009, in Phoenix. (AP Photo/Matt York) AP

Τρία χρόνια νωρίτερα, στις 3 Σεπτεμβρίου του 2008, ενώ παρακολουθούσε το πρόγραμμα μετάβασης των ρούκι στο ΝΒΑ (Rookie Transition Program) ενεπλάκη σε ένα περιστατικό, μαζί με τους Mario Chalmers (Μάριο Τσάλμερς) και Darrell Arthur (Ντάρελ Άρθουρ): είχε ηχήσει ο συναγερμός για φωτιά, σε δωμάτιο που μύριζε έντονα καμένη μαριχουάνα. Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Οι δυο τελευταίοι αποβλήθηκαν από το καμπ και πλήρωσαν από 20.000 δολάρια γιατί το έχασαν. Αμφότεροι αρνήθηκαν την όποια ανάμειξη με την απαγορευμένη ουσία. Το ESPN και ο Μπίσλι. Αργότερα διεγράφη από το άρθρο το όνομα του. Επανήλθε στις 18/9 του ίδιου έτους, όταν εκείνος ομολόγησε την εμπλοκή του (αποκάλυψε πως πρόλαβε να εξαφανιστεί πριν ρίξει την πόρτα του δωματίου η αστυνομία) και τιμωρήθηκε με 50.000 δολάρια.

Τον Αύγουστο του 2009 πόσταρε στο Twitter φωτογραφία με τα tattoos στην πλάτη του και στο φόντο υπήρχε μαριχουάνα. Στα τέλη του μήνα εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης. Επισήμως, είχε θέματα έντονου άγχους και έλαβε συμβουλευτικές θεραπείες.

Αλλά ποιο ήταν το παρελθόν του

Στην ουσία δεν έμαθε ποτέ, δεν ένιωσε ποτέ τι σημαίνει να 'χεις το σπίτι σου. Την ασφάλεια σου. Πώς είναι να σε φροντίζουν και να σε νοιάζονται. Μαζί με τα τέσσερα αδέλφια του και τη μητέρα του, Fatima Smith (Φατίμα Σμιθ) μετακόμιζαν όλη την ώρα. Πατέρας δεν υπήρχε στην εικόνα. Εκείνος έτυχε να γεννηθεί στο Σίβερλι του Μέριλαντ (στις 9/1 του 1989). Στο σχολείο δεν είχε προβλήματα, με τα μαθήματα. Είχε λόγω της συμπεριφοράς του, γιατί δεν μπορούσε να σταματήσει να κάνει φάρσες.

Οι αποβολές ήταν διαδοχικές και άλλαξε επτά σχολεία σε πέντε χρόνια. Οι ικανότητες του στο μπάσκετ ήταν τέτοιες που εμφανιζόταν διαρκώς ένα διαφορετικό γυμνάσιο να τον θέλει. Όχι όποια κι όποια. Τα καλύτερα.

Πήγε στο Oak Hill Academy (έχουν φοιτήσει εκεί οι Μπράντον Τζένινγκς, Τζούλιαν Βον, KC Ρίβερς, Ρατζόν Ρόντο, Νόλαν Σμιθ, Μάρκους Ουίλιαμς, Καρμέλο Άντονι, Στέφεν Τζάκσον, Τάισον Λόουσον, Τζέρι Στακχάουζ κλπ) και είχε 20.1 πόντους και 10 ριμπάουντ ανά αγώνα, στην τρίτη τάξη.

Αποβλήθηκε γιατί έβαψε με σπρέι το αυτοκίνητο του διευθυντή, ώστε να κερδίζει στοίχημα που είχε βάλει με τον Τάι Λόουσον.

Kansas State freshman Michael Beasley announces his plans to take part in the NBA draft during a news conference in Manhattan, Kan. Monday, April 14, 2008. (AP Photo/Charlie Riedel)
Kansas State freshman Michael Beasley announces his plans to take part in the NBA draft during a news conference in Manhattan, Kan. Monday, April 14, 2008. (AP Photo/Charlie Riedel) AP

Oλοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Notre Dame Prep. Από εκεί δεσμεύτηκε με το Kansas State, χωρίς καν να επισκεφτεί το κάμπους. Και δεν το επισκέφτηκε “γιατί δεν μπορούσα να βρω το Κάνσας στο χάρτη”. Το προτίμησε γιατί ένα φιλαράκι του, ο Νταλόντε Χιλ είχε προσληφθεί ως ασίσταντ του Μπομπ Χάγκινς. Δεν ήξερε πως ο Χιλ είχε πάρει αύξηση 360.000 δολαρίων, για να πείσει τον Μπίσλι να τον ακολουθήσει.

Όλως περιέργως έμεινε μακριά από μπλεξίματα και είχε τα καλύτερα στατιστικά της περιφέρειας -καλύτερα και από του Ντουράντ ένα χρόνο πριν. Ένας χρόνος στο NCAA ήταν αρκετός για να κάνει το πέρασμα στο ΝΒΑ. Ήταν μεταξύ των καλύτερων εφήβων μπασκετμπολιστών του κόσμου.

Ήταν ο καλύτερος του 2008 ΝΒΑ draft

Στο 2008 ΝΒΑ draft οι Chicago Bulls είχαν τη Νο1 επιλογή και όλοι την απορία ποιον θα διαλέξουν: το παιδί της πόλης, Derrick Rose (Ντέρικ Ρόουζ) που είχε οδηγήσει το Memphis στο εθνικό πρωτάθλημα -με αμφιβολίες να 'σκεπάζουν' τη βαθμολογία του στα μαθήματα; Ή τον Μπίσλι που κυριάρχησε απόλυτα της σεζόν στο κολεγιακό (πήρε όλες τις ατομικές διακρίσεις, ηγήθηκε του έθνους σε νταμπλ νταμπλ -πήρε την πρωτιά από τον Καρμέλο Άντονι-, σε 40αρες, 30αρες-10ριμπ., ενώ έκανε και ιστορικά ρεκόρ για το πανεπιστήμιο του), με το Kansas State, ένα χρόνο μετά του κολλητού του, Ντουράντ;

**FILE** IN this March 1, 2008 file photo, Kansas State forward Michael Beasley, left, works against Kansas guard Rodrick Stewart during the first half of their college basketball game in Lawrence, Kan.  The Chicago Bulls won the NBA's draft lottery Tuesday, May 20, 2008, giving them the right to choose between star freshmen Michael Beasley and Derrick Rose.(AP Photo/Orlin Wagner, File)
**FILE** IN this March 1, 2008 file photo, Kansas State forward Michael Beasley, left, works against Kansas guard Rodrick Stewart during the first half of their college basketball game in Lawrence, Kan. The Chicago Bulls won the NBA's draft lottery Tuesday, May 20, 2008, giving them the right to choose between star freshmen Michael Beasley and Derrick Rose.(AP Photo/Orlin Wagner, File) ASSOCIATED PRESS

Προτίμησαν τον Ρόουζ και έτσι οι Miami Heat 'τράβηξαν' τον Μπίσλι, στο Νο2, εκείνος έκανε θραύση στο Summer League και στην πρώτη επίσημη προπόνηση δέχθηκε δυνατή αγκωνιά στο στήθος που τον τραυμάτισε στο στέρνο και τον έθεσε εκτός, για κάποιες ημέρες. Όταν επέστρεψε έκανε το ένα season high μετά το άλλο. Το Μαϊάμι αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των πλέι οφ και τότε αποκαλύφθηκε πως εκείνος και ο Τσάλμερς είχαν 'φάει' ουκ ολίγα πρόστιμα για παραβάσεις του εσωτερικού κανονισμού.

Τη σεζόν 2009-10 ήταν starter, έκανε και ρεκόρ καριέρας, πριν αποχωρήσουν πάλι οι Χιτ στον πρώτο γύρο των πλέι οφ και τον ανταλλάξουν τον Ιούλιο του 2010 με τη Μινεσότα, ώστε να 'καθαρίσει' χώρος στο σάλαρι καπ για την υποδοχή των ΛεΜπρον Τζέιμς και Κρις Μπος. Την αγωνιστική περίοδο 2010-11 την τελείωσε με 19.2 πόντους και 5.6 ριμπάουντ, κάθε βράδυ. Τότε ήταν που ο Doc Rivers (Ντοκ Ρίβερς) δήλωσε οπαδός του.

Επιθετικά τον πιστεύω πολύ. Είχα προβλέψει πως θα γίνει ο πρώτος σκόρερ της λίγκας. Έχει την ικανότητα του Καρμέλο Άντονι και η ταχύτητα του, σε συνδυασμό με το σουτ και το μέγεθος του συνθέτουν ένα διαρκές πρόβλημα ματς απ για τους αντιπάλους.

Στην άμυνα δεν ήταν τόσο δυνατός και αυτό ήταν πάντα πρόβλημα. Είχε όμως, και κάποια άλλα πιο σημαντικά προβλήματα.

Ο προπονητής του στο Kansas State, Φρανκ Μάρτιν, ο οποίος έγινε και φίλος του, αποκάλυψε ότι “ από την ώρα που άρχισε να γίνεται διάσημος όλοι τον πίεζαν να βγάλει λεφτά. Δεν τους ένοιαζε ότι ήταν ακόμα παιδί και πως δεν ήξερε πως να διαχειριστεί το άγχος, τις απαιτήσεις και όσα τον αφορούσαν”.

Οι ατζέντηδες, οι κόουτς και οι σκάουτ πολιορκούσαν τον μικρό που δεν είχε έναν άνθρωπο να κρατήσει όλους αυτούς μακριά του -και μακριά από το μπερδεμένο του μυαλό. Ο Νοlan Smith (Νόλαν Σμιθ) πρώην σταρ του Duke, περιέγραψε ακόμα πιο γλαφυρά την κατάσταση που ζούσε ο Μπίσλι. Η Φατίμα τον εμπιστεύτηκε στον Curtis Malone (Κέρτις Μαλόουν), πατριό του Σμιθ, όταν ήταν 13. Ο Μπίστι αποκαλούσε τον Νόλαν αδελφό του.

Σε όλη του τη ζωή είχε ανθρώπους δίπλα του που έπαιρναν πράγματα από εκείνον και τον 'μαχαίρωναν' πίσω από την πλάτη του. Είχε ένα βοηθό που τον έκλεβε. Είναι πολύ δοτικός, εμπιστεύεται τους πάντες και πολλοί τον εκμεταλλεύτηκαν, ενώ εκείνος το μόνο που ζητούσε ήταν ένα σπίτι να κοιμηθεί, ένα πιάτο φαγητό και κάτι να φορέσει.

Το 2011 κατέθεσε μήνυση εναντίον του Μαλόουν και του Joel Bell (Τζόελ Μπελ), πρώην ατζέντη του.

*Ο πρώτος είχε πει στη μητέρα του πως αν πάει στην ομάδα του, στο AAU (πρωτάθλημα ερασιτεχνών), δεν θα πλήρωνε εκείνη τίποτα και θα μπορούσε να ταξιδεύει με το παιδί της, με τα έξοδα πληρωμένα -κάτι που είναι ενάντια στους κανονισμούς.

*Λίγους μήνες μετά η μητέρα του συνελήφθη γιατί οδηγούσε ενώ της είχαν αφαιρέσει το δίπλωμα. Ο Μαλόουν της σύστησε τον Μπελ που της έδωσε 2.500 δολάγια, για το πρόστιμο και τα δικαστικά έξοδα -κάτι που επίσης, δεν επιτρέπεται.

*Την ίδια περίοδο η Φατίμα είχε τα δικά της θέματα να διαχειριστεί και για αυτό έστειλε τον Μπίσλι, στο σπίτι του Μαλόουν. Έλαβε χρήματα από τους Μαλόουν και Μπελ, ώστε να επηρεάζει θετικά το παιδί της έως την ώρα που θα μπορούσε να υπογράψει συμβόλαιο με τον Μπελ.

*Η Φατίμα μετακόμισε στο Κάνσας, όταν πήγε εκεί ο “B-Easy” και το κολέγιο πλήρωσε όλα της τα έξοδα -το αυτοκίνητο, τις μετακινήσεις, το ενοίκιο.

*Όταν ήλθε η ώρα να πάει στο ΝΒΑ ο Μπίσλι, ο Μπελ θύμισε -σε έντονο ύφος- στη Φατίμα τι είχε κάνει για το παιδί της όλα αυτά τα χρόνια και τελικά ο παίκτης τον δέχθηκε για εκπρόσωπο.

Όπως αναφερόταν στη μήνυση, όλα αυτά τα έμαθε ο Μπίσλι το Σεπτέμβριο του 2008 “από τρίτο πρόσωπο”. Προφανώς και ένιωσε προδομένος, από όλους. Ήταν τότε που άρχισε να κυκλοφορεί με όπλο.

Το Bleacher Report είχε γράψει πως “ ίσως να ήταν οι λύκοι που έσωσαν τον Μπίσλι από τη σφαγή. Από τα μυριάδες κακά, με τα οποία μπορούσε να μπλέξει 'αγκάλιασε' εκείνο που έκανε το μικρότερο κακό”.

Μια επιπλέον σύλληψη, συν ένας τραυματισμός στο πόδι τον έβγαλαν εκτός ρυθμού πριν υπογράψει τον Ιούλιο του 2012 με το Φοίνιξ τριετές συμβόλαιο (για 18 εκατ. δολ). Στην πρώτη του χρονιά ήταν κακός και στις δυο άκρες του γηπέδου, ακολούθησε νέα σύλληψη, η αποπομπή και η δεύτερη ευκαιρία από τους Χιτ (του ΛεΜπρον), με τους οποίους πήγε για πρώτη φορά σε τελικούς, το 2014.

Miami Heat forward Michael Beasley shoots as San Antonio Spurs forward Tim Duncan (21) defends during Game 5 of the NBA basketball finals on Sunday, June 15, 2014, in San Antonio. The Spurs won the NBA championship 104-87. (AP Photo/David J. Phillip)
Miami Heat forward Michael Beasley shoots as San Antonio Spurs forward Tim Duncan (21) defends during Game 5 of the NBA basketball finals on Sunday, June 15, 2014, in San Antonio. The Spurs won the NBA championship 104-87. (AP Photo/David J. Phillip) AP

Μετά έμεινε χωρίς προτάσεις. Και χωρίς λεφτά. Τον είχαν κλέψει άνθρωποι που θεωρούσε δικούς του.

Το 2014 πήγε στην Κίνα. Τον ήθελαν οι Shanghai Sharks. Έκανε κυριολεκτικά ό,τι ήθελε, αλλά το σπορ είναι ομαδικό, η ομάδα δεν έφτασε στο τέλος της διαδρομής και εκείνος γύρισε στις ΗΠΑ. Οι Χιτ εμφανίστηκαν να του δώσουν άλλη μια ευκαιρία. Που ξεκίνησε με δεκαήμερο συμβόλαιο και κράτησε όλη τη σεζόν. Το καλοκαίρι όμως, αρνήθηκαν να του εγγυηθούν δεύτερη σεζόν. Γύρισε στην Κίνα, για τους Shandong Golden Stars. Αναδείχθηκε ξένος MVP της σεζόν, πριν τον καλέσουν οι Ρόκετς τον Μάρτιο του 2016 και τον στείλουν τον Σεπτέμβρη στους Μπακς.

Εκεί είχε διαδοχικούς τραυματισμούς, πριν δεχθεί νέο τηλεφώνημα από την Κίνα. Οι Stars του έδιναν 15 εκατ. δολ. για τρία χρόνια. Χρήματα που δεν είχε δει για χρόνια. Eκείνος ήθελε κάτι άλλο.

New York Knicks forward Michael Beasley (8) shoots over Washington Wizards forward Markieff Morris (5) and Washington Wizards forward Kelly Oubre Jr. (12) in the second half of an NBA basketball game, Sunday, March 25, 2018, in Washington. (AP Photo/Andrew Harnik)
New York Knicks forward Michael Beasley (8) shoots over Washington Wizards forward Markieff Morris (5) and Washington Wizards forward Kelly Oubre Jr. (12) in the second half of an NBA basketball game, Sunday, March 25, 2018, in Washington. (AP Photo/Andrew Harnik) AP

Τους ζήτησε να περιμένουν. Ήθελε πρώτα να δει, αν θα του έδιναν μια ευκαιρία στο ΝΒΑ. Μίλησε με τον Τζεφ Χόρνασεκ και τον Σκοτ Πέρι, ο οποίος τότε είχε προσληφθεί από τους Knicks. “ Δεν ανέφεραν καν το παρελθόν μου” είπε και τους προτίμησε για ένα χρόνο και 2.1 εκατ. δολ. “ Δεν μου είπαν για λεφτά ή για χρόνο. Μόνο ότι ήθελαν να μου δώσουν μια ευκαιρία. Ήταν το μόνο που ήθελα”.

" Αν δείτε τι έχω κάνει τις 9 τελευταίες σεζόν, δεν έχω παίξει περισσότερα από 24-25 λεπτά ανά αγώνα. Δεν νιώθω ότι είχα δίκαιη ευκαιρία, αφότου είχα κάνει όσα είχα κάνει στο κολεγιακό. Και δεν μπαίνουν πολλοί με τους δικούς μου αριθμούς στο ΝΒΑ.

Ξέρω ότι από άποψη ταλέντου ανήκω στην ίδια κατηγορία με τον Κέβιν (Ντουράντ) και τον ΛεΜπρον. Αλλά έμπλεξα πολύ νωρίς και άφησα κακή γεύση στο στόμα των ανθρώπων.

Το σημείο 'μηδέν' ήταν όταν κατάλαβε πως η κόρη του μεγαλώνει και μια μέρα θα αναζητήσει το όνομα του πατέρα της στο Google. “ Με τρόμαξαν όσα θα έβρισκε”. Είχε ξαναπεί πως έχει ωριμάσει. Ότι έχει καταλάβει τα λάθη του. Αυτήν τη φορά όμως, φαινόταν πως το εννοούσε. “ Τότε κατάλαβα πώς είχα μεγαλώσει. Μολονότι ήμουν στην Κίνα, φρόντιζα τα παιδιά μου και προσπαθούσα να είμαι κοντά τους. Αισθανόμουν άσχημα που δεν ήμουν στα γενέθλια, στα παιχνίδια τους. Όταν λοιπόν, επέστρεψα στις ΗΠΑ έκανα τα πάντα για εκείνα”.

Το καλοκαίρι του 2018 τον ζήτησαν οι Λέικερς, του ΛεΜπρον. Του έδωσαν το τελευταίο εγγυημένο συμβόλαιο που είχαν διαθέσιμο. Ήξερε ποια πως ό,τι κάνει το κάνει για την αγάπη που 'χει για το μπάσκετ και για να ταΐζει τα παιδιά του.

Είχε συμβιβαστεί με το ότι υπήρχαν τύποι που δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με εκείνον και ήταν μπροστά του -κατά δική του ομολογία. Ξαναβρήκε τους παιδικούς του φίλους, μαλάκωσε η ψυχή του.

Το Silver Screen and Roll είχε γράψει στις αρχές του μήνα άρθρο για το πώς ο Μπίσλι προσφέρει ένα τελείως διαφορετικό look στη δεύτερη ομάδα των Λέικερς.

Στις 8 του Δεκέμβρηζήτησε άδεια από τους “Λιμνανθρώπους”, για οικογενειακούς λόγους. Ήταν η τρίτη άδεια που ζητούσε μέσα στη χρονιά. Για τον ίδιο λόγο. Η μητέρα του είχε καρκίνο σε τελικό στάδιο. “ Παίρνουμε τις δουλειές μας πολύ σοβαρά, αλλά ξέρουμε πως πάντα η πραγματική ζωή είναι πιο σημαντική από όλα” είχε εξηγήσει ο Λουκ Ουόλτον, “ ξέρουμε πόσο τυχεροί είμαστε που κάνουμε αυτή τη δουλειά, αλλά ο Μάικλ προφανώς και αντιμετωπίζει πράγματα που είναι πολύ πιο σοβαρά”.

Όταν οι Λέικερς έπαιξαν στην Ουάσινγκτον, όπου ζούσε η Φατίμα, ο Μπίσλι πήγε στο γήπεδο μαζί της και εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο στον πάγκο της παρέας του. “Είμαστε όλοι εδώ για εκείνον, για να του δώσουμε μια χείρα βοηθείας ή ό,τι άλλο θέλει” είχε δηλώσει ο Κyle Kuzma (Kάιλ Κούζμα) στους LA Times. Τα ξημερώματα η Φατίμα πέθανε. O Mπίσλι το ανακοίνωσε κατ' αυτόν τον τρόπο.

Ο Ουόλτον θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον παίκτη του. “ Είμαστε εδώ για εσένα, σου στέλνουμε την αγάπη μας, τα συλλυπητήρια μας, μας λείπεις και σε αγαπάμε”. Αυτό το 'σε αγαπάμε' είναι ό,τι περισσότερο θα μπορούσε να ζητήσει στη ζωή του. Και αυτό που μπορεί πια να καταλάβει και να εκτιμήσει.

Photos: Associated Press

News 24/7

24MEDIA NETWORK