Ο ΜακΦάντεν έβγαζε φωτογραφίες πριν από τα... συντρίμμια

Τι την ήθελε τη βόλτα στη Θεσσαλονίκη ο ΜακΦάντεν; Έπεσε πάνω στα επεισόδια...

Ο ΜακΦάντεν έβγαζε φωτογραφίες πριν από τα... συντρίμμια

Ο ΠΑΟΚ είχε ρεπό την Πέμπτη, λόγω της διακοπής της Stoiximan.gr Basket League και ο Θαντ ΜακΦάντεν είχε βγει για περίπατο στην πόλη, αφού ο καιρός ήταν ιδανικός. Το... διαφήμισε μάλιστα μέσω instagram, βγάζοντας φωτογραφία με φόντο τον Λευκό Πύργο!

Ο Αμερικανός απολάμβανε τις στιγμές ξεγνοιασιάς μέχρι που (για κακή του τύχη) έγινε αυτόπτης μάρτυρας των σοβαρών επεισοδίων με Γερμανούς οπαδούς της Σάλκε.

Ο ίδιος ήταν σοκαρισμένος, δεν μπορούσε να πιστέψει τέτοια αγριότητα. Όλα όσα είδε και τα συναισθήματα που βίωσε εκείνες τις στιγμές περιέγραψε facebook.

Έγραψε χαρακτηριστικά: " Ήμουν μάρτυρας ενός από τους πιο τρελούς καυγάδες. Είμαι στο κέντρο της πόλης, μιας και έχουμε ρεπό. Και οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας μπαίνουν σε έναν καυγά με τους οπαδούς μας, διαλύοντας δύο εστιατόρια. Δεν νοιάστηκαν, αν χτυπούν παιδιά και γυναίκες. Αν είχες το σήμα της αντίπαλης ομάδας ήσουν στόχος.

Η αστυνομία μου είπε πως έπρεπε να φύγω. Δεν λέω κάτι παραπάνω. Είμαι θυμωμένος γιατί περνούσα ωραία στην πόλη. Οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας είναι οι πιο παθιασμένοι οπαδοί που έχω δει ποτέ. Μάλλον δεν θα πάω σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK