Ο Μάκης Αγγελόπουλος κρίνει τη μεταγραφή του Περπέρογλου

Το αν η ΑΕΚ καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Στράτου Περπέρογλου θα εξαρτηθεί από τις διαθέσεις του μεγαλομετόχου της, Μάκη Αγγελόπουλο. Αυτός έχει το μαχαίρι και το καρπούζι.

BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Αγγελόπουλος EUROKINISSI

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Στράτο Περπέρογλου είναι απολύτως υπαρκτό αλλά όχι τωρινό!

Το όνομα του Ελληνα φόργουορντ ακούστηκε αυτές τις ημέρες για τρίτη φορά εφέτος για την Ενωση αλλά όπως και τις δύο προηγούμενες οι πιθανότητες να γίνει αυτός ο γάμος είναι συγκεκριμένες. Ούτε λίγες ούτε πολλές.

Ο Περπέρογλου, έστω και αν δεν βρίσκεται στο πικ της καριέρας του, έχει ένα αξιοσέβαστο κασέ και η ΑΕΚ για να το "πιάσει" θα πρέπει να κάνει μία σχετική υπέρβαση στα οικονομικά της.

Εδώ υπάρχει και το πρόβλημα. Θέλει ή όχι ο Μάκης Αγγελόπουλος να ξοδέψει χρήμα για να βάλει ένα ακόμη (βαρύ) συμβόλαιο στο ρόστερ της ομάδας; Είναι πρόθυμος ή το θεωρεί πολυτέλεια;

Δεν μπορεί να προκύψει ξεκάθαρη απάντηση. Ωστόσο υπάρχει ακόμη απόσταση από το ενδιαφέρον της Ενωσης (που όντως υφίσταται) μέχρι την πιθανή συμφωνία με τον παίκτη. Η ΑΕΚ πάντως παρακολουθεί την περίπτωση, σταθμίζει τα δεδομένα και αν το κρίνει σκόπιμο να καταθέσει και την πρότασή της η οποία πάντως δεν θα τινάζει την... μπάνκα στον αέρα.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK