Ο "Μάκης" έπαιξε CL, θα "τ' αρπάξει" και μια χαρά!

Στην ΑΕΚ δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ, όχι για κάποιο από τα οκτώ του γκολ, αλλά για το μοναδικό του χαμόγελο. Ο αγαπημένος "Μάκης" είτε σκόραρε, είτε έχανε ευκαιρία, είτε έπεφτε κάτω από κάποιο σκληρό μαρκάρισμα ήταν ευτυχισμένος, και πώς να μην είναι άλλωστε αφού έχει πιάσει το νόημα της ζωής 100%.

Ο "Μάκης" έπαιξε CL, θα "τ' αρπάξει" και μια χαρά!

Έμεινε ελεύθερος από την Μούρθια και... καπάκια βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο πάντα χαμογελαστός, Μακόλεϊ Κρισάντους.

Ο Νιγηριανός φορ αγωνίζεται στην Φιλανδία πλέον με τη φανέλα της Ελσίνκι και έχει... 50.000 λόγους για να συνεχίσει να είναι ευτυχισμένος στην κρύα και μουντή χώρα που πήγε για να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο 27χρονος φορ, λοιπόν, που στην ΑΕΚ κόστισε κοντά στα 600 χιλιάρικα (όπως αναφέρει το SPORTIME) στον 1,5 χρόνο που μας... φώτιζε με το χαμόγελό του έπαιξε και στο Champions League στις 25/7!

Ναι, ο Κρισάντους με την Ελσίνκι αγωνίστηκε για πέντε λεπτά κόντρα στην Μπάτε στο εκτός έδρας 0-0 (για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης).

Κι δεν είναι μόνο αυτό, αφού ο πρώην της Ένωσης υπέγραψε συμβόλαιο με τους Φιλανδούς για ένα εξαμηνάκι, κι όπως αναφέραμε παραπάνω έχει... 50.000 λόγους για να είναι χαρούμενος, καθόσον τόσα είναι και τα ευρώ που θα εισπράξει όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του. Καθόλου άσχημα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK