Ο Μάρκο Σίλβα... αγνοεί τον Καρνέζη!

Το... δράμα του Ορέστη Καρνέζη στην Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα, ο Αστέρας Τρίπολης που περιμένει τις εξελίξεις με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και η "μάχη" Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ - ΑΕΚ για τα μάτια σούπερ ταλέντου από την Super League. Τα πιο παρασκηνιακά... παρασκήνια από τον αθλητικό Τύπο της ημέρας.

Ο Μάρκο Σίλβα... αγνοεί τον Καρνέζη!

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Πως και πως περιμένουν στον Αστέρα Τρίπολης την πώληση του Δημήτρη Κουρμπέλη από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με την Livesport, αφού έχουν κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Το δημοσίευμα μας έφερε στο μυαλό τα λόγια του αντιπροέδρου των Αρκάδων, Δημήτρη Μποροβήλου, ο οποίος είχε δηλώσει λίγο μετά των παραχώρηση του νεαρού μέσου στους πράσινους, πως η ομάδα του έχει κρατήσει το 25%! Έτσι αν ο παίκτης πουληθεί για παράδειγμα 3.000.000€, ο Αστέρας θα πάρει 750.000€!

ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ

Πάμε τώρα και στον ΠΑΟΚ. Όπως γράφει η Sportday, ο Πολ Κουτσολιάκος τρίβει τα χέρια του, αφού δυο ακόμα δικοί του παίκτες τα έχουν βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ για να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους.

Ο λόγος για τους Πέλκα, Κουλούρη με τον δεύτερο μάλιστα να τα έχει βρει εδώ και ένα μήνα! Για τον Πέλκα, ωστόσο, ρόλο στην... επίσπευση των διαδικασιών έπαιξε το ενδιαφέρον συλλόγων από το εξωτερικό. Έτσι παρά τον συνωστισμό στη μεσαία γραμμή, ο Έλληνας άσος θα βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής τη φετινή περίοδο.

Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε πως οι άνθρωποι της Κόνιασπορ είναι... μετανιωμένοι για το γεγονός πως πούλησαν τον Γιάγκος Βούκοβιτς το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό! Αυτό γιατί το ξεκίνημα τους στο πρωτάθλημα της Τουρκίας είναι... τραγικό και αμυντικά... μπάζουν νερά.

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΠΑΝΟ

Πάμε και στην "Γάτα". Όπως φαίνεται ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος δεν αρέσει μόνο στην ΑΕΚ, αλλά και σε ΠΑΟΚ Ολυμπιακό! Σε σημείο μάλιστα που δεν αποκλείεται οι τρεις τους να φάνε τα... μουστάκια τους για τα μάτια του νεαρού στόπερ.

Ποιος είναι ο μεγάλος κερδισμένος της όλης υπόθεσης; Μα φυσικά ο Γιώργος Χριστοβασίλης και ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς περιμένουν αρκετά χρήματα από την πώληση του νέου... Οικονόμου.

Τέλος ο "Ευαγγελιστής" αποκαλύπτει πως ο Ορέστης Καρνέζης έφαγε ξανά... άκυρο από τον Μάρκο Σίλβα και θα μείνει στον πάγκο της Γουότφορντ για το ματς με την Σουόνσι.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας πήγε στην Πρέμιερ Λιγκ από την Ουντινέζε και τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα τα περίμενε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK