Ο Μαστσεράνο θέλει να φύγει και να γίνει συμπαίκτης με πρώην άσο της ΑΕΚ!

Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο άναψε... φωτιές στον Ερνέστο Βαλβέρδε, αφήνοντας να εννοηθεί πως σύντομα θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, με σκοπό να συναντήσει πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Τι ισχύει με το συμβόλαιο του.

Argentina's Javier Mascherano, left, talks with Argentina's Lionel Messi as they leave the pitch on halftime during their 2018 World Cup qualifying soccer match against Ecuador at the Atahualpa Olympic Stadium in Quito, Ecuador, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Fernando Vergara)
Javier Mascherano Lionel Messi AP IMAGES

Το καλοκαίρι που μας έρχεται ο Χαβιέρ Μαστσεράνο θα συμπληρώσει οκτώ συνεχόμενες σεζόν στην Μπαρτσελόνα, ενώ στα γήπεδα της Ρωσίας, όλα δείχνουν, πως θα ρίξει αυλαία με την εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Στα 34 του ο έμπειρος αμυντικός/αμυντικός μέσος δεν έχει ακόμα πολλά χρόνια μπάλας και το γνωρίζει. Σε σημείο που δεν δίστασε να δηλώσει πως θέλει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και αυτό είναι μακριά από τους "Μπλαουγκράνα"!

"Ναι, μπορεί να συμβεί. Πρέπει να γνωρίζεις πότε να κλείσεις έναν κύκλο. Εξαρτάται βέβαια και από τον σύλλογο. Αυτή τη φορά βέβαια, εγώ θα είμαι εκείνος που θα αποφασίσω. Έχω ακόμα δυο με τρία χρόνια γεμάτα καριέρας και θέλω να τα απολαύσω", απάντησε σε συνέντευξη του στην La Nacion.

Στη συνέχεια μιλώντας σε άλλο Μέσο, έριξε τη "βόμβα", μιλώντας με... ονόματα και διευθύνσεις.

"Ειλικρινά τώρα, αισθάνομαι πως υπάρχει ένα κεφάλαιο στην καριέρα μου που είναι αφοσιωμένο στην Ρίβερ (στην οποία μεγαλουργεί φέτος ο Νάτσο Σκόκο). Το πρόβλημα είναι πως κάθε φορά που μιλάω γι' αυτό το θέμα δεν θέλω να γίνομαι... σκλάβος των λεγομένων μου", δήλωσε και συνέχισε:

"Δεν θέλω να πω πως τον Δεκέμβριο ή τον Ιούνιο θα επιστρέψω. Εάν δεν συμβεί τι θα πω μετά; Ότι είμαι ψεύτης; Μιλάω συνεχώς με τον πρόεδρο της Ρίβερ, αλλά τελευταία δεν έχουμε συζητήσει για την επιστροφή μου".

Μετά από όλα αυτά πως να μην κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα ο Ερνέστο Βαλβέρδε; Μπορεί το 2018 ο Μαστσεράνο να κλείσει τα 34 του χρόνια, αλλά αποτελεί... στυλοβάτη της άμυνας. Στην τελική, είδαμε πως την... πάτησε και ο Ζιντάν με τον Πέπε, που τώρα τον αναπολούν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Σέρχιο Ράμος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK