Ο μεταγραφικός "πόλεμος" Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και οι Έλληνες που έχουν πέραση

Για ποιες περιπτώσεις παικτών αναμένεται να ξεσπάσει μεταγραφικός πόλεμος μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ; Tι γίνεται με το μέλλον του Πατίτο; Ποιοι Έλληνες έχουν πέραση στο εξωτερικό και πόσα δίνει η Λεγκανιές για Σιόβα; Αυτά είναι μερικά απ' τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας.

Ο μεταγραφικός "πόλεμος" Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και οι Έλληνες που έχουν πέραση

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΣΙΟΒΑ Η ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα έρχεται η ισπανική Λεγκανές. Η ομάδα της Primera Division, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η "Sportday", φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό για τον παίκτη.

Θυμίζουμε ότι η οψιόν του Σιόβα είναι στα 4.000.000 ευρώ, όμως η Λεγκανιές μπορεί να βρει με τον Ολυμπιακό με ένα ποσό από 2.5 μέχρι 3.000.000 ευρώ.

ΠΡΟΣ ΜΕΞΙΚΟ Ο ΠΑΤΙΤΟ

Διετές συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές προσφέρει η ΑΕΚ στον Πατίτο Ροντρίγκες, ωστόσο ο παίκτης φαίνεται πως ήδη κοιτάζει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "SportDay" ο Αργεντινός μέσος έχει δεχθεί κρούση από την μεξικάνικη Μοντερέι και οτ σκέφεται σοβαρά. Εκεί αναμένεται να γίνει και συμπαίκτης με έναν άλλον "Έλληνα". Τον Μπενίτες που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό και για τον οποίο η Μοντερέι προσφέρει 5 εκ. στην Κρους Ασούλ.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΠΑΟΚ

Από τη στιγμή που Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι οι δύο ελληνικές ομάδες με τα μεγαλύτερα πορτοφόλια είναι λογικό να τους φτάνουν προτάσεις στα γραφεία από μάνατζερ για τους ίδιους παίκτες.

Μια τέτοια περίπτωση όπως διαβάζουμε στη "LiveSport" είναι ο Βραζιλιάνος Λεονάρντο της Παρτιζάν, ο οποίος έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, αλλά εξετάζεται κι από τον Ολυμπιακό. Παράλληλα μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον από τους "ερυθρόλευκους" για τον Γκάρι Ροντρίγκες, έναν παίκτη που φυσικά κατέχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά φιλάθλων και διοίκησης του ΠΑΟΚ.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Όπως διαβάζουμε στο "Γαύρο" φαίνεται πως έχει φτάσει πρόταση στα γραφεία του Ολυμπιακού για τον διεθνή (7 φορές) Ρουμάνο αριστερό μπακ Στιλιάνο Φιλίπ.

Ο 23χρονος άσος της Ντιναμό Βουκουρεστίου έχει συμβόλαιο που λήγει σε ένα χρόνο, ενώ είναι αρκετά ταλαντούχος και σε καλή ηλικία.

ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Στο ρεπορτάζ της στήλης "insert delete" της εφημερίδας "Goal" διαβάζουμε ότι έχουν πέραση στην Ευρώπη δύο Έλληνες. Ο λόγος για τον Γούτα και τον Μπάρκα. Ο πρώτος εξετάζεται από την Ζυρίχη, η οποία φαίνεται πως τον θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς περίπου 1.000.000 ευρώ, ενώ για τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ το σκέφτονται σοβαρά στην ιταλική Σαμπντόρια. Σκάουτ της ομάδας είχε βρεθεί και στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο (0-1).

ΟΥΤΕ ΜΙΑ "ΛΕΥΚΗ" ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Δεν το έχουν με το... 0-0 ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Ένα ντέρμπι που όπως βλέπουμε στα στατιστικά δεν έχει καθόλου αυτό το αποτέλεσμα! Για την ακρίβεια έχουμε να δούμε ισοπαλία χωρίς σκορ σε μεταξύ τους ντέρμπι με γηπεδούχο την ΑΕΚ, 26 ολόκληρα χρόνια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK