Ο Μιλουτίνοφ δεν πρόκειται να φύγει...

Ο Γιανγκ είναι εκτός ρυθμού, ο Σέρβος βρέθηκε στο στόχαστρο. Μόνο που ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αλλάξει τον 22χρονο σέντερ. Ο Σπυριάρης εξηγεί το γιατί.

Ο Μιλουτίνοφ δεν πρόκειται να φύγει...

Ο Ολυμπιακός έχασε στη Μαδρίτη. Δεν ήταν παράλογο, ήταν μια ήττα εντός προγράμματος. Αλλά παρουσιάστηκε και σαν καταστροφή. Η αλήθεια είναι -όπως- πάντα στη μέση. Δεν ήταν καταστροφή, αλλά ήταν μια ήττα που πόνεσε λόγω των 18 πόντων.

Οι περισσότεροι εντόπισαν το πρόβλημα στη θέση του σέντερ. Ο Γιανγκ είναι πράγματι ανέτοιμος, αλλά αυτό το ήξερε ο Ολυμπιακός από το καλοκαίρι. Δεν το έμαθε στη Μαδρίτη. Και επέλεξε να κρατήσει τον Μιλουτίνοφ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο. Για να έχει ακόμα έναν σέντερ στο ρόστερ του, μέχρι να επανέλθει πλήρως ο Γιανγκ.

Το θέμα, λοιπόν, ήταν και είναι ο Γιανγκ. Πότε θα είναι 100% έτοιμος. Από τον Μιλουτίνοφ δεν υπάρχουν απαιτήσεις να κάνει τη διαφορά, απλά να είναι καλύτερος σε σχέση με πέρυσι. Και είναι. Άρα το ρόλο του τον παίζει και θα συνεχίζει να τον παίζει.

Να τον διώξει ο Ολυμπιακός και να πάρει τρίτο αθλητικό σέντερ δεν πρόκειται. Πρώτον διότι δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με το καλοκαίρι και δεύτερον γιατί με τα χρήματα του Μιλουτίνοφ δεν πρόκειται να βρεθεί καλύτερος από τον Σέρβο... Συνεπώς και δεν γίνεται και δεν υπάρχει λόγος να αντικατασταθεί ο 22χρονος σέντερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK