Ο Μλάντεν αποφάσισε: Θα γίνει προπονητής!

Νέα καριέρα για τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού. Η απόφαση που πήρε και το ενδεχόμενο επιστροφής στο "πράσινο" στρατόπεδο.

Ο Μλάντεν αποφάσισε: Θα γίνει προπονητής!
petric ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όταν ο Μλάντεν Πέτριτς αποφάσισε να "κρεμάσει" το περασμένο καλοκαίρι τα παπούτσια του, έπειτα από 18 πολύ "λαμπερά" χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, είχε ξεκαθαρίσει μέσα του πως δεν θα έφευγε απ’ τον… ιστό της "στρογγυλής θεάς".

Αυτό ωστόσο, που δεν είχε κατασταλάξει μέσα του, ήταν το αν θα ξεκινούσε καριέρα προπονητή ή θα… έστριβε προς την κατεύθυνση του τεχνικού διευθυντή, προχωρώντας σε αντίστοιχες κινήσεις. Εδώ και λίγες εβδομάδες πάντως, ο Κροάτης που παραμένει μόνιμα με την οικογένειά του στην Ελλάδα, πήρε τη μεγάλη απόφαση: Θα γίνει προπονητής. Και μάλιστα έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για να βγάλει τα πρώτα διπλώματά του και να ανοίξει λίγο-λίγο τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Η… πόρτα του Παναθηναϊκού, δια στόματος Γιάννη Αλαφούζου στην αποχαιρετιστήρια γιορτή που είχε στηθεί για τον -36χρονο σήμερα- "Πέτρο" στο προτελευταίο ματς των περσινών πλέι-οφ με τον Πανιώνιο, είναι ανοικτή, για να αναλάβει μία θέση στην ομάδα Και θα είναι…

Το θέμα λοιπόν είναι αν θα γίνει η κίνηση, όταν πάρει τα πρώτα διπλώματά του, διότι πέρα από μία φιλολογική κουβέντα που έγινε προ μηνών, η υπόθεση δεν προχώρησε. Ποτέ μην λες ποτέ όμως, ιδίως απ’ τη στιγμή που το προσεχές καλοκαίρι αναμένονται αλλαγές στην "πράσινη" Ακαδημία…

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK