Ο Μουρίνιο Τζούνιορ έδειξε τα... δάχτυλα στην Ρεάλ!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο πέρασε και από τους δυο πάγκους των Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο γιος του έχει... κατασταλάξει για το ποια από τις δυο αγαπάει. Σε σημείο που ανέβασε tweet στο οποίο... κοροϊδεύει τους φίλους της "βασίλισσας" για την τριάρα του Σαββάτου!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Δύσκολο το μεσημέρι του Σαββάτου για τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα πέρασε σαν σίφουνας μέσα από το "Μπερναμπέου" με 3-0 και πλέον η απόσταση από την κορυφή εκτοξεύτηκε στους 14 πόντους, με την "βασίλισσα" βέβαια να έχει ένα ματς λιγότερο.

Σα να μην έφτανε η καζούρα από τους Μπλαουγκράνα, ήρθε και ο γιος του Ζοζέ Μουρίνιο για να δέσει το γλυκό! Ο νεαρός ανέβασε φωτογραφία στο λογαριασμό του στο twitter, όπου χαμογελώντας δείχνει τα... τρία δάχτυλα, όσα και τα γκολ που δέχθηκε η Ρεάλ.

"Ευχαριστούμε. Τα λέμε την επόμενη φορά", γράφει στην λεζάντα με δυο καρδούλες στα χρώματα της Μπαρτσελόνα! Φυσικά στα σχόλια έγινε ένας μικρός πανικός με τον Μουρίνιο Τζούνιορ να τα ακούει... χοντρά.

Πάντως στην Ισπανία ο γιος του "Special One" έχει δεχθεί μεγάλη κριτική, αφού ο πατέρας του κάθισε στον πάγκο της Ρεάλ ως πρώτος προπονητής ( στην Μπάρτσα ήταν μεταφραστής/βοηθός).

News 24/7

24MEDIA NETWORK