Ο Μπαταγιάννης πείστηκε και βγαίνει μπροστά για την προεδρεία της Λίγκας

O κύβος ερρίφθη και ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης αναμένεται να είναι υποψήφιος για την προεδρεία της Superleague και να διαδεχθεί τον Γιώργο Στράτο. Ποιος είναι ο Πειραιώτης δικηγόρος με τη μακρά διαδρομή στο χώρο του επαγγελματικού αλλά και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Βαγγέλης Μπαταγιάννης EUROKINISSI

Παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς του, ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης αναμένεται να είναι υποψήφιος για την προδρεία της Superleague στη μετά τη Γιώργου Στράτου εποχή.

Ο δικηγόρος Πειραιά και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξέρει άριστα τον κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (έχει διατελέσει επί σειρά ετών αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος και δεξί χέρι του Γιώργου Σπανού) και είναι πρόσωπο που μπορεί να ενώσει.

Αποτεί δε επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον οποίο διατηρεί μία σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης η οποία του άνοιξε το δρόμο για την είσοδο στο ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Μπαταγιάννης έχει επίσης γράψει τη δική του ιστορία στα διοικηικά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου (με τον Ατρόμητο Πειραιά) ενώ στη δικηγορική του καριέρα έχει χειριστεί δύσκολες και λεπτές υποθέσεις.

Αναμένονται πλέον οι αντιδράσεις των υπολοίπων ομάδων και κυρίως των μεγάλων αν και ο γνωστός δικηγόρος είναι άνθρωπος που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα και τη... μείωση των παθών.

Ωστόσο, επειδή σ' αυτές τις περιπτώσεις παίζονται πολλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς θα προτείνουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ (κατά κύριο λόγο).

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK