Ο Μπεργκ φέρνει κι άλλα χρήματα στον Παναθηναϊκό!

Διαβάστε πως ο Μάρκους Μπεργκ θα δώσει... ανάσα στον Παναθηναϊκό παρότι ανήκει πλέον στην Αλ Αΐν από το Ντουμπάι. Ποια ήταν η... αντίδραση του Κώστα Φορτούνη στο τουρκικό φλερτ με την Μπεσίκτας και ποιο... κανόνι έσκασε στους "πράσινους" που απειλούνται με αφαίρεση βαθμών. Όλα τα παρασκήνια του Τύπου της Πέμπτης!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
berg EUROKONISSI

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ή... ΟΧΙ ΜΟΝΟ;

Ξεκινάμε με την Sportday και τον "Τρελό του Χωριού". Ο Πέτρος Γιακουμάκης του Λεβαδειακού αρέσει σε πολλές ομάδες της Super League Σουρωτή και αυτό δεν αποτελεί μυστικό. Όπως επίσης το γεγονός πως τον παρακολουθούν σύλλογοι από την Γερμανία, με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να τον έχει τσεκάρει από κοντά. Πάντως ο παίκτης είναι πιθανό να μετακομίσει σε εγχώριο σύλλογο και όχι στο εξωτερικό.

Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε πως ο Ράσμους Τελάντερ έκανε καταγγελία στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και ζητά 410.000€ από τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης περίμενε τη δόση του Νοεμβρίου, ύψους 46.000€, που δεν κατατέθηκε και πλέον οι πράσινοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών. Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" επικοινώνησαν με τον παίκτη και διέρρευσαν πως αν καταβληθεί ένα μεγάλο μέρος της οφειλής μέχρι τις 26 του μήνα, τότε λογικά θα περάσει η... μπόρα.

ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ

Όπως διαβάζουμε στον Εθνοσπορ της Πέμπτης, μπορεί ο Μάρκους Μπεργκ να έχει αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, όμως θα φέρει χρήματα στα ταμεία της ομάδας! Ο Σουηδός θα πάει στο Μουντιάλ της Ρωσίας και οι "πράσινοι" δικαιούνται το 50% των χρημάτων που θα δοθούν ως αποζημίωση από την FIFA, καθώς ο 31χρονος άσος συμμετείχε στο ένα από τα δυο χρόνια των προκριματικών ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Το ποσό υπολογίζεται λίγο πάνω από τις 100.000€.

ΔΕΝ ΨΗΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Σύμφωνα με τη στήλη "Ο κλικαδόρος" της Livesport, στον Αιγινιακό δεν έχουν σκοπό να αποχωρήσουν από την Football League παρά τα πολλά προβλήματα, αφού βρήκαν λύση μέσω... Γερμανίας και μάλιστα τον Γενάρη θα κάνουν εντυπωσιακές μεταγραφές!

Το παράδοξο της όλης ιστορίας, είναι πως επενδυτές από την Γερμανία μπήκαν και το καλοκαίρι, αλλά... εγκατέλειψαν στα μέσα της σεζόν.

Συνεχίζοντας στην ίδια εφημερίδα, ο Κώστας Φορτούνης δεν δείχνει... ζεστός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Δημοσιεύματα τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπεσίκτας, όμως προτιμά, αν αποχωρήσει, να είναι σε ένα από τα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Στη στήλη "Δούρειος Ίππος" διαβάζουμε πως ΕΠΟ και Super League συμφώνησαν να τροποποιηθεί ο κανονισμός αδειοδότησης για την επόμενη σεζόν. Το σημείο κλειδί που βοηθάει και τον Παναθηναϊκό είναι το άρθρο 52 που αναφέρεται στα μελλοντικά χρηματοοικονομικά στοιχεία των ΠΑΕ.

Πλέον μία ομάδα δεν υποχρεούται να αποδείξει πως έχει εξοφλήσει τα χρέη του παρελθόντος. Αρκεί να υπάρχει διακανονισμός και φυσικά μείωση του μπάτζετ και νέος διακανονισμός για τα χρέη που τρέχουν. Βέβαια αν οι πράσινοι μέχρι το τέλος του χρόνου δεν μαζέψουν... υπογραφές από τους νυν και πρώην παίκτες, τότε δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.

ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΣΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Πάμε και στο ΦΩΣ. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Παπέ Σισέ δεν είναι... άγνωστος στους ανθρώπους της Μπενφίκα. Συγκεκριμένα τον παρακολουθούν από την εποχή που αγωνιζόταν στην Αζαξιό. Οι ερυθρόλευκοι πρόλαβαν και τον έκλεισαν, οπότε οι Πορτογάλοι συνεχίζουν και τον έχουν στο μπλοκάκι τους. Πάντως αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητα τους ο νεαρός στόπερ.

Κλείνοντας, ο Εμενίκε επέστρεψε στην Ελλάδα και σύμφωνα με την εφημερίδα θα εξετασθεί από τον Χρήστο Θέο. Αν όλα πάνε καλά, τότε θα μπει στο αεροπλάνο για το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ στην Λισαβόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK