Ο Μπίκας "έκοψε" τον Κύζα από το ντέρμπι!

Ένα πέναλτι που δεν έδωσε στον Παναιτωλικό κόντρα στον ΠΑΣ και παρά τις εξηγήσεις που του έδωσε στα αποδυτήρια, ο έμπειρος παρατηρητής Γιώργος Μπίκας παρέπεμψε τον διεθνή ρέφερι Γιώργο Κύζα και έτσι δεν μπορεί να οριστεί στο ΠΑΟ - Ολυμπιακός.

Ο Μπίκας "έκοψε" τον Κύζα από το ντέρμπι!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά τους Τάσο Σιδηρόπουλο, Χαράλαμπο Καλογερόπουλο (ο πρώτος είναι άρρωστος, ο δεύτερος δεν έχει δικαίωμα να σφυρίξει δεύτερο σερί παιχνίδι του Παναθηναϊκού) και ο Γιώργος Κύζας κατεβαίνει από το... τρένο των υποψηφίων για τον διαιτητή του Κυριακάτικου Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού , ο οποίος θα οριστεί την Πέμπτη (16/3).

Ο διεθνής ρέφερι απο την Δράμα έχει παραπεμφθεί από τον Γιώργο Μπίκα για την διαιτησία του στο τελευταίο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και το πέναλτι που δεν έδωσε στο σπρώξιμο από πίσω του Μπέριου στον Δημήτρη Παπαδόπουλο στο 12΄.

Ο Μπίκας "έκοψε" τον Κύζα από το ντέρμπι!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διεθνής παρατηρητής διαιτησίας (και παραλίγο Αρχιδιαιτητής στην διοίκηση Εξομάλυνσης στην ΕΠΟ) «έκραξε» μάλιστα στα αποδυτήρια τον Κύζα λέγοντας του χαρακτηριστικά: «όλα τα ματς πρέπει να τα βλέπεις με το ίδιο μάτι.. Είχες μείνει στο προηγούμενο παιχνίδι» αναφερόμενος στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός πριν από μία εβδομάδα, στο οποίο ομολογουμένως ο Κύζας είχε κάνει καλή διαιτησία.

Η απάντηση του Δραμινού ρέφερι στον Μπίκα ήταν… «είδα ένα στιγμιαίο κράτημα και δεν θεώρησα την δύναμη τέτοια ώστε να δώσω πέναλτι. Έγινε ίδια φάση στην άλλη περιοχή στο 30’ και δεν έδωσα τίποτα» αλλά απο οτι φάνηκε δεν έπεισε τον έμπειρο παρατηρητή.

Εδώ που τα λέμε πάντως αν μια ομάδα από τους “αιώνιους” δεν θα ήθελε τον Κύζα ... άρχοντα του ντέρμπι στην Λεωφόρο, αυτή πρέπει να ήταν ο Παναθηναϊκός. Οπότε μάλλον ο Μπίκας έκανε πιο... εύκολο το έργο της ΚΕΔ.

Α.ΠΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK