Ο Μπόατενγκ έστειλε τρεις... ερυθρόλευκους στη Β΄Εθνική!

Μαύρη μέρα για τρεις πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού η Πέμπτη, αφού υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στην δεύτερη κατηγορία, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος! Ποιος τους... παρηγόρησε (VIDEO)

Ο Μπόατενγκ έστειλε τρεις... ερυθρόλευκους στη Β΄Εθνική!
roberto EUROKINISSI

Μόνο νίκη ήθελε η Μάλαγα το βράδυ της Πέμπτης. Όχι πως θα έσωζε την κατηγορία δηλαδή, αλλά τυπικά θα είχε ελπίδες παραμονής, αρκεί στη συνέχεια να έκανε πορεία αλά... Μπαρτσελόνα. Η Λεβάντε νίκησε 1-0 με γκολ στο 93ο λεπτό και έστειλε στην Σεγούντα την... ερυθρόλευκη παρέα.

Ποιοι είναι οι πρώην... κόκκινοι; Ρομπέρτο, Ιντέγε και Μιγκέλ Τόρες! Και οι τρεις βασικοί στο παιχνίδι, στο... πάρτι του Μοράλες που συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με την Λεβάντε στην Πριμέρα!

Η καριέρα των δυο από τους τρεις έχει πάρει την κάτω βόλτα και αναφερόμαστε σε Ρομπέρτο και Ιντέγε. Ο πρώτος μετά τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να βρει τα πατήματα του, ενώ ο δεύτερος διάλεξε τα χρήματα και στα 30 μοιάζει εκτός... φόρμας με 1 γκολ σε 9 συμμετοχές.

Όσον αφορά τον Μιγκέλ Τόρες, συνολικά η πορεία του στην Μάλαγα είναι θετική, αν και δεν απέφυγε τους τραυματισμούς.

Πάντως ο Χοακίν αν και... δηλωμένος Μπέτις, έστειλε μήνυμα στήριξης στην Μάλαγα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για δυο σεζόν (2011-2013).

News 24/7

24MEDIA NETWORK