Ο Νάτχο αποκάλυψε το παρασκήνιο της μεταγραφής του

Αποκαλυπτικός για τους λόγους που επέλεξε τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Μπίμπαρς Νάτχο! Σε ποιο πρωτάθλημα ήθελε να δοκιμάσει, αλλά δεν είχε πρόταση; Από πού τον ήθελαν, αλλά δεν το συζήτησε; Γιατί έφυγε από τη Ρωσία παρότι του πρόσφεραν τα διπλάσια; Αυτά κι άλλα πολλά με ενδιαφέρον ξεκαθάρισε ο αρχηγός της Εθνικής Ισραήλ...

Ο Νάτχο αποκάλυψε το παρασκήνιο της μεταγραφής του

Πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής στο συμβόλαιο που του προσέφερε ο Ολυμπιακός, ο Μπίμπαρς Νάτχο αποκάλυψε όλες τις πτυχές της συμφωνίας μιλώντας σε ΜΜΕ του Ισραήλ. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας της χώρας του, μιλώντας με απόλυτη ειλικρίνεια, παραδέχθηκε ότι πρώτη του επιλογή ήταν το ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά δεν του προέκυψε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση από "La Liga" μεριά. "Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να πάω σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα και περίμενα να γίνει κάτι στην Ισπανία. Αλλά, στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται πάντα αυτό που θες. Όσο περνούσε ο καιρός, κατάλαβα ότι δεν θα προχωρούσε κάτι, οπότε άρχισα να εξετάζω τις άλλες προτάσεις από την Ευρώπη. Τελικά, επέλεξα την ομάδα που έδειξε τη μεγαλύτερη επιθυμία να με αποκτήσει και πως με προορίζει για έναν σημαντικό και ηγετικό παίκτη", είπε σχετικά, ενώ εξήγησε και τους λόγους που έφυγε από τη Ρωσία, παρότι είχε προτάσεις με διπλάσια χρήματα:

"Ήθελα μία αλλαγή, γιατί αγωνιζόμουν για οκτώ χρόνια εκεί. Ο Ολυμπιακός με ήθελε εδώ και λίγο καιρό. Εξέτασα πολύ τις προτάσεις που είχα και δεν ήθελα να αποφασίσω από τον περασμένο μήνα. Γενικά, η αλλαγή δεν έχει να κάνει με το πόσο καλό είναι το ρωσικό ή το ελληνικό πρωτάθλημα. Εκείνοι που δεν παίζουν στη Ρωσία δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο δύσκολο είναι για έναν ξένο να παίζει εκεί. Είναι ο καιρός, οι πτήσεις, η χειμερινή διακοπή και οι προετοιμασίες στα μέσα της σεζόν. Στα 30 μου ήθελα μία αλλαγή για μένα και την οικογένειά μου. Από τη Ρωσία είχα προτάσεις με διπλάσια χρήματα, σε σχέση με τις υπόλοιπες που είχα. Αλλά, είχα ήδη αποφασίσει να προβώ σε αλλαγή".

Αναφορικά με τις υπόλοιπες προτάσεις που είχε στα χέρια του υπογράμμισε: "Δεν πήγα σε άλλες ομάδες για διάφορους λόγους. Από την Αγγλία, οι περισσότερες προτάσεις ήταν από την Τσάμπιονσιπ, αλλά λόγω της ηλικίας μου και του στιλ παιχνιδιού μου, δεν θα μου ταίριαζε να πάω εκεί".

Τέλος, για την υποδοχή των ελληνικών ΜΜΕ που τον "βάπτισαν" ως μεταγραφή του καλοκαιριού, κράτησε... χαμηλά τη μπάλα: "Ούτε 24 ώρες δεν έχουν περάσει από την στιγμή που υπέγραψα και γενικά δεν μου αρέσει να μιλάει για τέτοια. Δεν ήρθα εδώ για να περάσω τον χρόνο μου. Ήρθα για να βοηθήσω και να ηγηθώ της ομάδας. Ελπίζω να κερδίσουμε και οι δύο πλευρές από αυτή τη συνεργασία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ