Ο νεαρός Νταβιώτης δεν είναι καθόλου συνηθισμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή

Τις περισσότερες φορές το ανέβασμα των νεαρών στην πρώτη ομάδα περνάει στα ψιλά... Ειδικά για τον Γιώργο Νταβιώτη αυτό δεν έπρεπε να συμβεί. Γιατί μιλάμε για παίκτη-παράδειγμα για πολλούς.

Ο νεαρός Νταβιώτης δεν είναι καθόλου συνηθισμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή

O Γιώργος Νταβιώτης, που με απόφαση του Νταμίρ Κάναντι, ανέβηκε από την Πέμπτη στην πρώτη ομάδα για να κάνει προπονήσεις δεν είναι μία απλή περίπτωση νεαρού ποδοσφαιριστή.

Κάθε άλλο, θα έλεγε κανείς. Ο νεαρός εξτρέμ, που δεν έχει καν συμπληρώσει τα 20 χρόνια του ακόμα, κατάφερε να κάνει το πολύ δύσκολο, να συνδυάσει δηλαδή το ποδόσφαιρο και τις πολύ καλές επιδόσεις στο σχόλειο.

Και όταν λέμε καλές επιδόσεις το εννοούμε. Γιατί το παλικάρι έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις το 2017 και πέρασε με το σπαθί του και με πολύ διάβασμα στο Πολυτεχνείο (Αθήνας) όπου και φοιτά.

Μάλιστα στην προσπάθεια που έανε να διακριθεί και σ' αυτόν τον τομέα είχε αρωγό τον Ατρόμητο ο οποίος πάντα σ' αυτές τις περιπτώσεις διαφοροποεί το πρόγραμμα προπονήσεων και δίνει ανάσες για ξεκούραση για μελέτη.

Το ανέβασμα του Νταβιώτη έχει επίσης μία ακόμη ξεχωριστή παράμετρο για τον Ατρόμητο. Ο μικρός είναι γέννημα-θρέμα Περιστεριώτης αφού προέρχεται από τον Αγιο Ιερόθεο ο οποίος δεν πρόβαλλε καμία αξίωση για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Και κάτι τελευταίο: Οι γονείς του παιδιού είναι εκπαιδευτικοί. Είπαμε, δεν μιλάμε για μία συνηθισμένη ιστορία.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK