Ο νέος...Ανσαριφάρντ που έρχεται Ελλάδα

Της μόδας φαίνεται πως είναι τελευταία η άφιξη Ιρανών ποδοσφαιριστών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καρίμ Ανσαριφάρντ, αρχικά για τον Πανιώνιο και μετά στον Ολυμπιακό, Σοτζέι Μασούντ στον Πανιώνιο, Νίμα Νταγκεστάνι στον Παναιγιάλειο, Μομπίν Μιρ Ντόραγκι στον Πανσερραϊκό.

Ο νέος...Ανσαριφάρντ που έρχεται Ελλάδα

Οι πληροφορίες του Contra.gr από την ασιατική χώρα αναφέρουν ότι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής από το Ιράν είναι έτοιμος να ταξιδέψει στη χώρα μας και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Πρόκειται για τον δεξί ακραίο επιθετικό Μπεχνάμ Μπαρζάι, ο οποίος την τελευταία διετία έπαιζε στην Esteghlal της χώρας του. Αρχηγός στην Κ23 της Εθνικής Ιράν.

Είναι 24 ετών (γεννημένος στις 11 Φεβρουαρίου 1993) και μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης. Ουδέποτε στο παρελθόν έπαιξε εκτός Ιράν, αφού πέρασε και από Sanat Naft Abadan και Rah Ahan. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, είναι η ομάδα στην οποία θα υπογράψει ο Μπαρζάι. Μάνατζέρ του είναι ο Νίμα Μοντίρ, ο οποίος είχε πάει στον Πανιώνιο τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Το Contra.gr επικοινώνησε με τον μεγαλωμένο στη Σουηδία Ιρανό μάνατζερ, ο οποίος δεν θέλησε να επιβεβαιώσει την πληροφορία. Το μόνο που αρκέστηκε να αναφέρει είναι ότι ο Μπεχνάμ Μπαρζάι σύντομα θα υπογράψει σε ομάδα, η οποία μάλιστα θα τού εγγυάται χρόνο συμμετοχής. "Ο Μπαρζάι είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Ήδη απέρριψε πρόταση από την Κίνα για να παίξει στην Ευρώπη" πρόσθεσε ο Μοντίρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK