Ο νέος Τοροσίδης, η αρπαγή του "πράσινου" Στόουκς και η στρατηγική Χιμένεθ

Στο πρόσωπο ποιου παίκτη έχουν βρει τον νέο Βασίλη Τοροσίδη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού; Πού καταλήγει ο Άντονι Στόουκς που ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό; Πώς "παγίδευσε" τους "ερυθρόλευκους" ο Χιμένεθ και ποια η... σχέση των Λαΐφη και Γιάνκοβιτς. Τα πιο ζουμερά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Ο νέος Τοροσίδης, η αρπαγή του "πράσινου" Στόουκς και η στρατηγική Χιμένεθ

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

Η ΣΧΕΣΗ... ΛΑΪΦΗ - ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όπως διαβάζουμε στη στήλη του "Ευαγγελιστή" στη "ΓΑΤΑ" υπάρχει μια σχέση μεταξύ του Κώστα Λαΐφη και του Μάρκο Γιάνκοβιτς. Και οι δύο ανήκουν κατά 50% στον Ολυμπιακό, αν και αγωνίζονται στις συνιδιοκτήτριες ομάδες. Ο Κύπριος στη Σταντάρ Λιέγης και ο Σέρβος στην Παρτιζάν.

Για τον Λαΐφη υπάρχει οψιόν χαμηλότερη από 2.000.000 ευρώ και με τις εμφανίσεις του λογικά η Σταντάρ θα την ενεργοποιήσει όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα. Αντίστοιχα καλές εμφανίσεις πραγματοποιεί όμως και ο Μάρκο Γιάνκοβιτς για τον οποίο ο Ολυμπιακός θα ζητήσει πάντως ένα ποσό στα 2.000.000 ευρώ. Καθόλου άσχημα για δύο παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί καν ακόμη στην ομάδα.

ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ

Στην ίδια στήλη της εφημερίδας διαβάζουμε για την στρατηγική εντολή του Χιμένεθ στο ντέρμπι με τον... προβλέψιμο Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός κόουτς λοιπόν βλέποντας ότι φέτος οι "ερυθρόλευκοι" μένουν από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ξεκίνησε ούτε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ούτε τον Σέρχιο Αραούχο. Ο τραυματισμός του Λόπες τον έκανε να βάλει πιο γρήγορα απ' ότι περίμενε τον Λάζαρο, αλλά ο Αραούχο που μπήκε στο δεύτερο μέρος, σκόραρε σε λιγότερο από δέκα λεπτά και τον δικαίωσε.

ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ "ΝΕΟ ΤΟΡΟΣΙΔΗ"

Πολύ καλή σεζόν πραγματοποιεί φέτος ο δεξιός μπακ της ΑΕΛ, Γιάννης Μασούρας. Ο 21χρονος αμυντικός μάλιστα όπως διαβάζουμε στη στήλη "Τρελός του Χωριού" της "SportDay" έχει κερδίσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι κάνουν λόγο για τον... νέο Βασίλη Τοροσίδη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, οι "ερυθρόλευκοι" είναι κοντά στην απόκτηση του Μασούρα, ο οποίος είναι εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της φετινής πορείας των "βυσσινί".

ΑΠΟ ΤΟΝ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Ο Άντονι Στόουκς, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Χιμπέρνιαν "έπαιξε" στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, αλλά όπως διαβάζουμε στη "Sportime", τελικά θα κλείσει σε άλλη ελληνική ομάδα.

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών για ελεύθερους παίκτες ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται μια "ανάσα" από την υπογραφή του 29χρονου Ιρλανδού επιθετικού. Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Ριζούπολης είχε ως στόχο τον Χρήστο Αραβίδη, αλλά υπήρξε καθυστέρηση κι έτσι άφησε τη συγκεκριμένη περίπτωση.

ΞΕΝΕΡΩΣΕ ΚΟΣΜΟ Ο ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ

Ήρθε με αξιώσεις στον Ολυμπιακό, όμως δεν έχει δικαιώσει ούτε στο ελάχιστο τις προσδοκίες γύρω από το όνομά του.

Ο λόγος για τον Τζούρτζεβιτς, ο οποίος όπως διαβάζουμε στη στήλη "Κλικαδόρος" της "LiveSport" έχει ξενερώσει κόσμο στον Πειραιά. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δε θα προκαλέσει μεγάλη εντύπωση αν το καλοκαίρι αποχωρήσει από την ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK