Ο νόμος του Χαροντάκη στη Βέροια

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αποτελεί παρελθόν από τη Βέροια. Πως ή περίπτωση του Γιάννη Χαροντάκη και η απαίτηση να επανέλθει στην ομάδα ήρθε κόντρα στις αρχές του Μακεδόνα τεχνικού κι έφερε το "διαζύγιο".

Ο νόμος του Χαροντάκη στη Βέροια
vosniadis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διάσταση απόψεων μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ Βέροια και του Αλέκου Βοσνιάδη αποτέλεσε την αιτία του «διαζυγίου» των δύο πλευρών, την παραμονή της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο 21χρονος αμυντικός, Γιάννης Χαροντάκης, έφθασε στην Ημαθία φέτος, αλλά αφότου έγινε αλλαγή από τον Αλέκο Βοσνιάδη στην πρεμιέρα (3η αγωνιστική) της Super League με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» τα «βρόντηξε» κι έφυγε. Μόλις την πρώτη αγωνιστική (!).

Εθεωρείτο παρελθόν για τη «βασίλισσα του Βορρά» μέχρι την επανεμφάνισή του μεσούσης της εβδομάδας στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Η διοίκηση της Βέροιας «πρότεινε» την επανενσωμάτωση του νεαρού άσου στις προπονήσεις, κάτι που αντέβαινε στις αρχές του μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας. Άλλωστε σε όσες ομάδες κι αν έχει προπονήσει με επιτυχία μέχρι σήμερα, είναι αμείλικτος σε θέματα ηθικής φύσεως.

Δεν είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που ο Χαροντάκης απαιτεί να παίζει. Ανάλογες συμπεριφορές παρατηρήθηκαν και κατά τη θητεία του στον Πανιώνιο. Φαίνεται ότι τα διαφορετικά «θέλω» Βέροιας και Βοσνιάδη οδήγησαν και στο «διαζύγιο». Μάλιστα ζητήθηκε από τον Μακεδόνα τεχνικό να οδηγήσει την ομάδα στη Νέα Σμύρνη.

Το γυαλί είχε ραγίσει και δεν μπήκε ούτε καν στη διαδικασία να το συζητήσει.

B.T.

News 24/7

24MEDIA NETWORK