Ο Ολυμπιακός παραμονεύει για Γερμανό πρωταθλητή κόσμου!

Γερμανός επιθετικός που κατέκτησε το Μουντιάλ το 2014 και θεωρείται από τα μεγαλύτερα "κανόνια" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, ενδέχεται να δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Team Germany celebrate after Mario Gomez (23) scored his side's second goal during the Euro 2016 round of 16 soccer match between Germany and Slovakia, at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve d'Ascq, near Lille, France, Sunday, June 26, 2016. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Team Germany celebrate after Mario Gomez (23) scored his side's second goal during the Euro 2016 round of 16 soccer match between Germany and Slovakia, at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve d'Ascq, near Lille, France, Sunday, June 26, 2016. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

"Ψώνια" από το πάνω ράφι θέλουν να κάνουν για ακόμη μια χρονιά στον Ολυμπιακό. Τι κι αν δεν βγήκε η μεταγραφή του Όσκαρ Καρντόσο, ένα άλλο "κανόνι" θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να πιάσει Λιμάνι το καλοκαίρι.

Ο λόγος για τον Γερμανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2014, Μάριο Γκόμες. Ο επιθετικός της Βόλφσμπουργκ σύμφωνα με το γερμανικό " Focus" βρίσκεται στο ραντάρ του Ολυμπιακού που περιμένει να δει πώς θα εξελιχθεί η περίπτωσή του.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Γκόμες έχει τρία πιθανά σενάρια για το μέλλον του. Καταρχάς έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Βόλφσμπουργκ, η οποία παίζει τα ρέστα της αυτή τη στιγμή για να παραμείνει στην Bundesliga. Έχει 33 βαθμούς όσους και το Αμβούργο που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και θα παλέψει μέχρι τέλους.

Wolfsburg's Mario Gomez celebrates his third goal during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and VfL Wolfsburg in Leverkusen, Germany, Sunday, April 2, 2017. The match ended 3-3, Gomez scored a hattrick. (AP Photo/Martin Meissner)
Wolfsburg's Mario Gomez celebrates his third goal during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and VfL Wolfsburg in Leverkusen, Germany, Sunday, April 2, 2017. The match ended 3-3, Gomez scored a hattrick. (AP Photo/Martin Meissner) AP

AP Photo/Martin Meissner

Αν τελικά πέσει στη δεύτερη κατηγορία, το σενάριο να παραμείνει ο 31χρονoς Γκόμες στην Βόλφσμπουργκ απομακρύνεται. Από την άλλη και να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία, το γεγονός ότι δεν συμμετέχει στην Ευρώπη αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην παραμονή του. Πάντως φέτος δεν τα έχει πάει καθόλου άσχημα ο Γκόμες έχοντας 14 γκολ σε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Το δεύτερο σενάριο τον θέλει να σκέφτεται την ενσωμάτωσή του σε κάποια μεγάλη ομάδα που συμμετέχει σε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ακόμη και ως αλλαγή. Σε αυτή την περίπτωση θα πάλευε να κερδίσει γρήγορα θέση βασικού με τα γκολ του. Ποια θα μπορούσε να τον πάρει; Για παράδειγμα η Μίλαν.

Τέλος το τρίτο σενάριο που αφορά τον Ολυμπιακό είναι να πάει ο Μάριο σε ένα πρωτάθλημα μικρότερης δυναμικότητας από το γερμανικό, αλλά σε ομάδα που παίζει στην Ευρώπη.

Έτσι θα μπορούσε να είναι βασικός, να σκοράρει αρκετά γκολ και να τον έχουν υπόψη και στην Εθνική Γερμανίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Ο 31χρονος Γκόμες γνωρίζει πολύ καλά πως είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία του για να συμμετέχει σε μια τέτοια διοργάνωση. Βέβαια μαζί με τον Ολυμπιακό φαίνεται πως παραμονεύει και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία επίσης θέλει να εκμεταλλευτεί το τελευταίο σενάριο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK