Ο όρος που διώχνει Σαμπράνο και ο... δανεισμός Οφόε

Το αποκαλυπτικό σαββατιάτικο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ... ξανακτυπά: γιατί και πως ο ΠΑΟΚ θα "σπάσει" τον δανεισμό του Περουβιανού στόπερ, παρότι αποτέλεσε μεταγραφή του Ιβάν Σαββίδη και τι...διέρρευσε στο περιθώριο του Άντερλεχτ – Σταντάρ για τον Οτζίτζα, που κατά 80% θα φύγει δανεικός με οψιόν αγοράς, πιθανότατα για Βέλγιο.

Ο όρος που διώχνει Σαμπράνο και ο... δανεισμός Οφόε
ofoe samprano

Δύο ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ στην... τιμή του ενός, με φόντο το παζάρι του Ιανουαρίου. Δύο υποθέσεις που έχουν πρωταγωνιστές από τους... σταρ των μεταγραφών του καλοκαιριού, οι οποίοι απ' οτι φαίνεται δεν θα... ευδοκιμήσουν για πολύ καιρό ακόμη στα μέρη μας, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

1)O Kάρλος Σαμπράνο θα αποτελέσει παρελθόν τον Γενάρη από τον ΠΑΟΚ! Έμαθα πως η απόφαση έχει παρθεί και είναι συνδυασμός της αγωνιστικής - εξωαγωνιστικής παρουσίας του, αλλά κι ενός όρου που υπάρχει στον δανεισμό του από την Ρούμπιν Καζάν.

Ο διεθνής Περουβιανός στόπερ, απόκτημα του Σεπτεμβρίου, ήρθε ανέτοιμος στην Ελλάδα αλλά και μετά δεν έδειξε κάποιον ιδιαίτερο επαγγελματικό ζήλο για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η... ατυχία του με Ολυμπιακό, η αποβολή του με την ΑΕΚ και γενικότερα η κακή... νοοτροπία του ήρθαν και... έδεσαν με την "φτωχή" αποδοτικότητά του σε σύγκριση μάλιστα με το υψηλότατο κόστος του.

Και επειδή ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να διακόψει τον δανεισμό του στις αρχές του 2018, ενημερώνοντας πως δεν θέλει να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του (υπολογίζεται κοντά στα 2,8 μύρια), εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο 29χρονος Σαμπράνο στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος δεν θα ανήκει στο "ασπρόμαυρο" ρόστερ. Ένας παίκτης που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Ιβάν Σαββίδη, με τον Λούμπος Μίχελ να εκφράζει εξ αρχής τις ενστάσεις του...

2)Ο Οτζιτζα Οφόε έχει σηκώσει πολύ... σκόνη στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τον τελευταίο μήνα, με τα μένει – φεύγει τον Γενάρη. Είναι και το θέμα της γυναίκας του, η οποία εμφανίζεται να έχει αποκτήσει φοβίες μετά την ληστεία του σπιτιού της στα νότια προάστια. Λεπτομέρεια: την σύζυγό του βέβαια με διαφορετική αφορμή είχε χρησιμοποιήσει το καλοκαίρι για να πιέσει και να φύγει από την Λέγκια, κάτι που κάνει ακόμη πιο σοβαρή την κατάσταση.

Ασφαλώς και ο Οφόε είναι δεμένος ως το 2020 με τους "ερυθρόλευκους", που έσκασαν 2,5 μύρια τον Ιούλιο για να τον φέρουν Ελλάδα ενώ αντικειμενικά αποτελεί και παίκτη κλάσης Τσάμπιονς Λιγκ αλλά το θέμα είναι να συνεχίσει με την ίδια όρεξη, ειδικά από την στιγμή που δεν θα υπάρχουν και ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Γιατί γενικά η... μίρλα δεν αντέχεται.

Πάμε τώρα και στο παρασύνθημα: Έλληνες μάνατζερ, που βρέθηκαν πρόσφατα στο Βέλγιο, ο ένας μάλιστα παρακολούθησε και το Άντερλεχτ - Στάνταρ Λιέγης, μετέφεραν στην πιάτσατων agentsτην πληροφορίαπως ο Οφόε τον Γενάρη θα επιστρέψει πιθανότατα στην... πατρίδα του.

Γενικότερα έδιναν ποσοστά πάνω από 80% να φύγει από τον Ολυμπιακό στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο ως δανεικός με οψιόν αγοράς (υποχρεωτική ή όχι δεν διευκρινιζόταν). Μια νέα περίπτωση... Κασάμι , όπως περιγράφεται.

Λεπτομέρεια που μπορεί να μην παίξει ρόλο: ο Οφόε έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Μιραλάς , που είναι να έρχεται από την Έβερτον στον Ολυμπιακό. Και μάνατζερ ο οποίος λύνει και δένει στην Σταντάρ...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK