Ο Ουάρντα δεν πάει Αμερική αν δεν πάει πρώτα... Ρωσία!

Ουάρντα για MLS, Ουάρντα για Ατρόμητο, Ουάρντα για ΠΑΟΚ! Που θα καταλήξει τελικά ο Αιγύπτιος ακραίους επιθετικός; Στον "δικέφαλο" έχουν ήδη αποφασίσει και το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρεθεί στην... Ρωσία!

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
warda EUROKINISSI

Οι σειρήνες του MLS για τον Αμρ Ουάρντα ακούστηκαν και στην Θεσσαλονίκη, καθώς ομάδα από το Λος Αντζελες έδειξε "ζεστό" ενδιαφέρον για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό.

Ο προπονητής της Μπομπ Μπράντλεϊ έχει περάσει από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου, με αποτέλεσμα να εμπιστεύεται τους ανθρώπους με τους οποίους μίλησε για τον Ουάρντα, σε συνδυασμό με τη συνολική του αγωνιστική εικόνα τη τρέχουσα σεζόν.

Οι ασπρόμαυροι απάντησαν αρνητικά στην ομάδα από την Αμερική, καθώς κύριο μέλημά τους είναι ο Ουάρντα να αγωνιστεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας ως ποδοσφαιριστής τους. Ο 24χρονος θα είναι στην αποστολή των "Φαραώ" για την τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου, που αποτελεί "βιτρίνα". Η απόφαση για το μέλλον του Ουάρντα θα παρθεί μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στο Μουντιάλ.

Μέσα σε όλα υπάρχει και ο Ατρόμητος. Στον "Δικέφαλο του βορρά" δεν έχουν κανένα λόγο να δημιουργήσουν θέμα στην ομάδα του Περιστερίου (παραχωρώντας τον Αιγύπτιο σε ένα τέτοιο χρονικό σημείο) ειδικά από τη στιγμή που έχει και εκείνη συμβάλλει στην αγωνιστική πρόοδο του Ουάρντα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK