Ο παίκτης που... πρωτοέφαγε ο Ζιντάν θέλει να επιστρέψει

Η αποχώρηση του Ζιντάν απ' την Ρεάλ Μαδρίτης έφερε πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο του Χάμες. Ο Κολομβιανός φέρεται πια να επιθυμεί την επιστροφή του στους πρωταθλητές Ευρώπης. Τυχαίο; Καθόλου, αφού οι δυο τους δεν διατηρούσαν και τις καλύτερες σχέσεις.

Ο παίκτης που... πρωτοέφαγε ο Ζιντάν θέλει να επιστρέψει
ΑΡ

Μπορεί η... σκόνη απ' το "αντίο" του Κριστιάνο Ρονάλντο να μην έχει ξεδιαλύνει ακόμη στην Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο αυτό δεν τους εμποδίζει απ' τον καταστρώνουν τα μεταγραφικά τους πλάνα για τη νέα σεζόν.

Με δημοσίευμα της η "Marca" στς 13/7 επαναφέρει στο προσκήνιο το όνομα ενός γνώριμου προσώπου στο στρατόπεδο της "βασίλισσας".

Πρόκειται για τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος παραχωρήθηκε στην Μπάγερν Μονάχου με την μορφή διετούς δανεισμού, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει εκφράσει την επιθυμία του στη διοίκηση των Μαδριλένων να επιστρέψει.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ζήτησε να γυρίσει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τώρα που δεν βρίσκεται πια στον πάγκο των "μερένγκες" ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Πάντως, δεν είναι κρυφό ότι οι δυο τους δεν διατηρούσαν και τις καλύτερες σχέσεις. Κύριος λόγος ήταν ο χρόνος συμμετοχής που του έδινε ο Γάλλος τεχνικός, ο οποίος όσο πιο λιγοστός γινόταν τόσο πιο πολύ "έτρεφε" τον εγωισμό του 27χρονου άσου μιας και πίστευε ότι άξιζε πολύ περισσότερο.

Ο δρόμος της επιστροφής πλέον είναι ορθάνοιχτος, ωστόσο θα πρέπει να βρεθεί η... χρυσή τομή με τους Βαυαρούς, προκειμένου να κάνει το μεγάλο come back. Καθόλου εύκολο, λόγω του συμβολαίου που τον δεσμεύει.

Την περσινή σεζόν με τις εμφανίσεις του, ο Κολομβιανός κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, αφού σε 39 συμμετοχές σημείωσε 8 γκολ και μοίρασε 14 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK