Ο Πανιώνιος βλέπει το μέλλον στη... Βάρη

Ο Πανιώνιος φροντίζει και για το μέλλον, όχι μόνο για το παρόν. Που σκέφτονται να αγοράσουν έκταση οι άνθρωποι του Ιστορικού για να στεγάσουν τις προπονητικές ανάγκες της ομάδας.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
korbos panionios EUROKINISSI SPORTS

Η εξαιρετική αγωνιστική παρουσία του εφετινού Πανιωνίου δεν θα είχε καμία ιδιαίτερη αξία αν δεν συνοδευόταν με έργα που δίνουν μία συνέχεια στο σύλλογο.

Το κορυφαίων όλων δεν έχει πάρει ακόμη σάρκα και οστά αλλά υπάρχει με πολύ έντονο και χαρακτηριστικό τρόπο στο μυαλών των διοικούντων και των ανθρώπων που τους στηρίζουν. Μιλάμε για το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ως προς αυτό το κομμάτι ο Πανιώνιος, ακόμα και σήμερα, είναι πρόσφυγας. Αλλού προπονείται η πρώτη ομάδα, άλλου οι ακαδημίες, ενώ επιβαρύνεται πολύ το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο χώρος στον οποίο θα χτιστεί το νέο όραμα του Πανιωνίου έχει βρεθεί στη Βάρη, γειτονεύει σχεδόν με τα γήπεδα τα οποία χρησιμοποιούσε ο Ιστορικός μέχρι και πριν από δύο χρόνια.

Στο χώρο που βολιδοσκοπεί ο Πανιώνιος μπορούν να δημιουργηθούν δύο γήπεδα ενώ θα υπάρξουν προοπτικές για ακόμη περισσότερα, πιο μικρής έκτασης, σε διπλανή έκταση.

Δεν πρόκειται φυσικά για κάτι εύκολο. Αλλά η προσπάθεια θα γίνει. Θα χρειαστεί βέβαια και χρήμα, γιατί ως γνωστόν τίποτα δεν κινείται χωρίς χρήμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK