Ο ΠΑΟ ψάχνει επιθετικό! Δεν έχει;

Ο ΠΑΟ ψάχνει επιθετικό! Δεν έχει;
Είναι κάποια πράγματα που κάνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού που ποτέ δεν θα μπορέσω να τα καταλάβω. Βέβαια, ίσως δεν είμαι ειδικός, ίσως να είναι πράγματα που δεν γνωρίζω, όμως εδώ και λίγες μέρες με προβληματίζει πολύ κάτι συγκεκριμένο. Και εξηγούμαι:

Έγινε τελικά η μεγάλη μεταγραφή. Ο Φλάβιο Κονσεϊσάο είναι ένας παίκτης που κατ' αρχήν δημιουργεί την μεγάλη εντύπωση. Ένας μεγάλος παίκτης, με περγαμηνές, με τίτλους αλλά και ΚΥΡΙΩΣ με το κατάλληλο όνομα για να μεγαλώσει τις πιθανότητες να γεμίσουν οι κερκίδες στο αχανές Σπύρος Λούης.

(Εδώ θα κάνω μια παρένθεση: Μην μου πει κανένας πως η διοίκηση προσπαθεί να φτιάξει δυνατή ομάδα για να πάρει τίτλους. Να μην το πει γιατί δεν το πιστεύω. Είμαι πλέον απόλυτα πεπεισμένος πως το μόνο που προσδοκεί είναι τα πολλά εισιτήρια, την είσπραξη, το κέρδος... Αλήθεια, τελικά οι παίκτες που σχεδόν σήμερα κανείς δεν παίζει στον ΠΑΟ, πήραν τα πριμ της ευρωπαϊκής πορείας του 2003; Οι παίκτες πήραν τα πριμ για το περσινό νταμπλ; Και άραγε η διοίκηση λυπήθηκε για την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος ή όλα ήρθαν βολικά; Δεύτερη θέση και champions league και ταυτόχρονα γλιτώσανε το πριμ για το πρωτάθλημα; Τέλος παρένθεσης.)

Έλεγα λοιπόν καλώς να ορίσει ο Κονσεϊσάο. Όμως, χρειαζόμαστε λεει σέντερ-φορ ως αντικαταστάτη του Κωνσταντίνου... Πράγμα που δηλώνει επίσημα η διοίκηση, παραδεχόμενη έτσι πως οι υπάρχοντες στο ρόστερ επιθετικοί δεν είναι αρκετοί. Άρα πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης του Μιχαλάκη ο οποίος θα πάει, λεει, οριστικά σε ομάδα του εξωτερικού.

Και αναρωτιέμαι εγώ ο άσχετος και προβληματίζομαι. Γιατί η διοίκηση δεν κάνει μια καλή οικονομική πρόταση στον Κωνσταντίνου για να συνεχίσει στην ομάδα; Γιατί δεν του ζητούν να μείνει; Γιατί δεν του τονίζουν πως τώρα θα μπορεί να έχει πίσω του ένα παίκτη σαν τον Κονσεϊσάο που θα του δώσει ίσως την ευκαιρία να αποδώσει ακόμα καλύτερα;

Είναι πραγματικά περίεργο για μένα να αφήνεις τον παίκτη που ήταν ο καλύτερος και αναντικατάστατος σε όλη τη σεζόν να φύγει και να κάνεις πειράματα ψάχνοντας ένα άλλο αγνώστων στοιχείων, ίσως πιο φτηνό, αλλά ρισκάροντας μια αποτυχημένη μεταγραφή.

Και αν η απόδοση του Κωνσταντίνου δεν ήταν τέλεια σε όλα τα ματς της περασμένης χρονιάς υπάρχουν πολλά άλλα στοιχεία που θα έπειθαν τον καθένα πως ο παίκτης αυτός είναι απαραίτητος στην ομάδα. Το πάθος του, η δύναμη, αλλά κυρίως η σωματική του αντοχή με τους ελάχιστους τραυματισμούς, στοιχείο βασικό και εγγύηση για τη μελλοντική χρονιά.

Για τον Μιχαλάκη, που προσωπικά πιστεύω πως θέλει να μείνει, ίσως το καλύτερο είναι να φύγει. Για τον Παναθηναϊκό είναι νομίζω ασυγχώρητο λάθος να μην προσπαθήσει καν και να αφήσει ένα τέτοιο παίκτη, δικό του, να φύγει τόσο εύκολα, τόσο απλά...

Γιώργος Φλουρής, Κύπρος

News 24/7

24MEDIA NETWORK