Ο ΠΑΟΚ έφερε τον Λασκαράκη!

Όταν ο Σάββας Θεοδωρίδης είδε μπροστά του τον β΄ παρατηρητή άρχισε να του φωνάζει, παρενέβη ο Βασίλης Δημητριάδης και τότε προέκυψαν ωραίοι διάλογοι υψηλής έντασης για "παραμύθια, ανθρωπάκια, καραγκιόζηδες και πατσαβούρες". Οι δύο "πυροσβέστες" για να μην πιαστούν στα χέρια και τα εξώδικα του "δικεφάλου".

Ο ΠΑΟΚ έφερε τον Λασκαράκη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι ήθελε ο Περικλής Λασκάρακης, ο δικηγόρος πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας και β' παρατηρητης του κυπελλικού αγώνα Ολυμπιακού – ΑΕΚ στο "Καραϊσκάκης", να εμφανιστεί στα Γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή; Μόλις τον είδε από μακρυά ο αντιπρόεδρος των "ερυθρόλευκων" Σάββας Θεοδωρίδης μετατράπηκε σε...ταύρο που βλέπει το κόκκινο πανί στην αρένα!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν είχε καλέσει ως μάρτυρα τον Περικλή Λασκαράκη (είναι αυτός που σύμφωνα με την έκθεση του α΄ παρατηρητή Θοδωρή Βαλσάμη φέρεται να δέχθηκε φραστική επίθεση κι απώθηση από άτομα της γηπεδούχου ομάδας), ο οποίος εμφανίστηκε ξαφνικά στο Πάρκο Γουδή μετά από... κλήση του ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έστειλε χθες ΕΞΩΔΙΚΟ στον Λασκαράκη (όπως και σε όλους τους αξιωματούχους του αγώνα Ολυμπιακού -ΑΕΚ) να παραβρεθούν στην σημερινή διαδικασία έτσι ώστε αν γινόταν δεκτή από τους τακτικούς δικαστές η πρόσθετη παρέμβαση του "δικεφάλου" να καταθέσει ως μάρτυρας (το έχει ζητήσει κι από την ΑΕΚ).

Ο Λασκαράκης ήρθε έτσι από τον Βόλο - σε αντίθεση με άλλους αξιωματούχους – κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο κι έκανε έξαλλο τον Σάββα Θεοδωρίδη, που άρχισε να του φωνάζει από μακριά. Κάπου εκεί παρενέβη και ο Βασίλης Δημητριάδης, ανέβηκαν οι τόνοι και προέκυψαν οι παρακάτω ...ωραίοι διάλογοι

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: "Τι ήρθες να κάνεις εδώ; Δεν ντρέπεσαι;

ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ: "Με κάλεσαν..."

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : "Είσαι ανθρωπάκι... Εσύ μου έλεγες πως όλα ήταν ωραία και τώρα έχεις το θράσος να έρχεσαι εδώ;""

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ : "Την αλήθεια θα πει... Δεν την θέλεις κυρ Σάββα;"

ΘΕΩΔΟΡΙΔΗΣ: "Παραμύθια θα πει... Εσύ τι θέλεις ρε καραγκιόζη; Άντε φύγε από εδώ..."

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: "Εσύ να φύγεις,πατσαβούρα..."

Στο σημείο εκείνο τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν, με τους Βασίλη Δημητριάδη και Σάββα Θεοδωρίδη να κάνουν κίνηση για να έρθουν πιο...κοντά ο ένας στον άλλον αλλά πρόλαβαν και λειτούργησαν πυροσβεστικά εκατέρωθεν οι Μήνας Λυσάνδρου και Κούλης Δουρέκας,οι οποίοι μπήκαν στην μέση!

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στην αίθουσα Θεοδωρίδης και Δημητριάδης είχαν...ακροβολιστεί ενώ την μοναδική φορά που ήρθαν κοντά δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά!

Πάντως όταν η Πειθαρχική Επιτροπή ζήτησε από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να διαλέξουν έναν μάρτυρα, οι "ερυθρόλευκοι" επέλεξαν τον Γιάννη Βρέντζο και οι "ασπρόμαυροι" τον Περικλή Λασκαράκη (προτιμήθηκε από τον Βασίλη Δημητριάδη της ΑΕΚ)

Α. ΠΛΑΤ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK