Ο ΠΑΟΚ είπε "όχι" στην Λανς

Ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ θέλησε να αποκτήσει το καλοκαίρι η Λανς και ποια απάντηση έδωσε ο Δικέφαλος στη γαλλική ομάδα της Ligue 2, κατηγορία στην οποία αγωνίζεται ήδη ο Βίκτορ Κλωναρίδης!

Ο ΠΑΟΚ είπε "όχι" στην Λανς
paok panhgyriki ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένας από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους ποντάρει πολλά για το μέλλον ο ΠΑΟΚ είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ο 21 ετών μπακ έπαιξε πέρυσι στη Βέροια ως δανεικός από τον Δικέφαλο του Βορρά και είχε, μάλιστα, "γεμάτη" σεζόν. Κατέγραψε 26 συμμετοχές και ήταν από αυτούς που διακρίθηκαν.

Οι Θεσσαλονικείς δεν θέλησαν το καλοκαίρι να τον παραχωρήσουν εκ νέουν δανεικό. Προτίμησαν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, έχοντας σκοπό, όποτε αυτό καταστεί εφικτό, να του δώσουν συμμετοχές. Χαρακτηριστικό του πόσο τον πιστεύουν, είναι το "όχι" σε ομάδα της Γαλλίας, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λανς της Ligue 2 κατέθεσε πρόταση στον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Κατερινιώτη αμυντικό, αλλά οι άνθρωποι της ΠΑΕ απάντησαν αρνητικά. Κατέστησαν σαφές ότι ο Γιαννούλης είναι παίκτης τον οποίο πιστεύουν και ότι δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν, τουλάχιστον αυτή τη χρονική περίοδο!

Ο νεαρός ακραίος μπακ είναι αδερφός του Κώστα Γιαννούλη που αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης και έχει παίξει ακόμα σε Βατανιακό (Β' και Γ' Εθνική) και Πιερικό (Β' Εθνική).

Δ.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK