Ο ΠΑΟΚ, ο Αβονίγι και ο διπλός ρόλος του δαιμόνιου Ζάχαβι

Διαβάστε πώς ο... δαιμόνιος μάνατζερ, Πίνι Ζάχαβι που εμπλέκεται στην αλλαγή των διοικητικών δεδομένων του Παναθηναϊκού, ανοίγει... μεταγραφικό κανάλι στον ΠΑΟΚ. Το ραντεβού προ πέντε μηνών και ο Ταΐβο Αβογίνι.

Ο ΠΑΟΚ, ο Αβονίγι και ο διπλός ρόλος του δαιμόνιου Ζάχαβι

Το δημοσίευμα σε ιστοσελίδα της Νιγηρίας που κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ταΐβο Αβονίγι φέρνει στο προσκήνιο ένα προ πενταμήνου ραντεβού των ανθρώπων του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον άνθρωπο που κινεί τα νήματα στην ομάδα στην οποία ο 19χρονος Νιγηριανός επιθετικός αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού, ο οποίος "συμμετέχει" και στην προσπάθεια εξαγοράς του Παναθηναϊκού από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Στις αρχές του 2018, ο Πίνι Ζάχαβι είχε βρεθεί στην Θεσσαλονίκη και συζήτησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σε μια κίνηση των ασπρόμαυρων να ανοίξουν ένα μανατζερικό κανάλι με τον Ισραηλινό που έχει πολλές "άκρες" σ' όλη την Ευρώπη και έχει εμπλακεί σε πολλά μεγάλα μεταγραφικά ντιλ. Ήταν ένα διάστημα στο οποίο στον "Δικέφαλο του Βορρά" είχαν μπει για τα καλά στις αναζητήσεις αναφορικά με τις προσθήκες που θα γινόταν αλλά και θέματα που αφορούσαν πιθανές πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΚΡΟΝ

Η βελγική Μουσκρόν είναι μια ομάδα που έχει στενές σχέσεις με τους Πίνι Ζάχαβι και Φάλι Ρανταμάνι, με τον πρώτο να έχει κάνει ένα ραντεβού στις αρχές του έτους με τους "ασπρόμαυρους" το οποίο δεν είχε περάσει στα ψιλά, ενώ και ο δεύτερος δεν είναι άγνωστος στην Μικράς Ασίας. Ο Αβονίγι αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι στην Μουσκρόν, με τα 10 γκολ και τις 7 ασίστ που έχει γράψει μέχρι στιγμής να τον έχουν φέρει στο προσκήνιο. Ο Νιγηριανός είχε αποκτηθεί πριν από σχεδόν τρία χρόνια από την Λίβερπουλ, στην οποία δεν… προβλέπεται να "χωρέσει" ούτε την επόμενη σεζόν.

Ο ΖΑΧΑΒΙ… ΠΑΤΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν αποκλείεται η "διαδρομή" του Ταΐβο Αβονίγι από τη Μουσκρόν μέχρι το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ να περνάει και από εκείνη την συνάντηση του Πίνι Ζάχαβι με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου του Βορρά" στις αρχές Ιανουαρίου του έτους. Ο Ζάχαβι μάλιστα, εμπλέκεται και το ντιλ εξαγοράς του Παναθηναϊκού από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγες ημέρες. Ο Πίνι Ζάχαβι φαίνεται πως ετοιμάζεται να "πατήσει" το πόδι του στην ελληνική ποδοσφαιρική αγορά, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο της παρουσίας του Ταΐβο Αβονίγι σε μια από τις λίστες του Πίνι Ζάχαβι που θα είχαν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων μεταξύ του Ισραηλινού και των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ. Το αν έχει ξεχωρίσει, το αν είναι ο μόνος που έχει ξεχωρίσει και το τι θα συμβεί στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι κάτι που μένει να αποδειχθεί το προσεχές διάστημα, με τον ΠΑΟΚ να διατυμπανίζει πως τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας που ολοκληρώνονται με την παρουσία στον τελικό του κυπέλλου, στις 12 Μαΐου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK