Ο ΠΑΟΚ ψωνίζει από το πιο ψηλό ράφι για το πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ το έχει δώσει το μήνυμα στους ατζέντηδες που τον έχουν προσεγγίσει για τη νέα χρονιά. "Θα πάρουμε παίκτες που να κάνουν τη διαφορά ανεξάρτητα από το κόστος. Πάμε για πρωτάθλημα"¨.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ανεξάρτητα από ποια κατάληξη θα έχουν οι... δικαστικές του επιδιώξεις κατά την εφετινή σεζόν, ο ΠΑΟΚ σκέφτεται να μπει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι μ' έναν και μοναδικό στόχο: να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Έγκυρες μανατζερικές πηγές ανέφεραν στη στήλη ότι ο Δικέφαλος του Βορρά έχει εκφράσει ήδη τη θέληση να ψωνίσει από το πολύ υψηλό ράφι της αγοράς και να μην λογαριάσει τα έξοδα προκειμένου να συγκροτηθεί ένα...πρωταθληματικό ρόστερ.

Συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ αναζητούν, μετά τον Πρίγιοβιτς, ακόμη έναν επιθετικό κλάσης, ο οποίος βέβαια θα πρέπει να έχει διαφορετικά στοιχεία από αυτά του Σέρβου. Ειδικά γι' αυτήν τη μεταγραφή ο Σαββίδης δεν θα διαστάσει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα.

Αλλά και για τον αμυντικό χαφ που ψάχνει ο Δικέφαλος υπάρχει η πρόθεση να δαπανηθούν αρκετά χρήματα προκειμένου να έρθει ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά, ιδιαίτερα στα μεγάλα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος και της Ευρώπης.

Συνολικά, οι "καλές" κινήσεις του ΠΑΟΚ στο παζάρι θα είναι τέσσερις, εκτός και αν υπάρξει πώληση βασικού παίκτη, οπότε τα σχέδια θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK