Στον ΠΑΣ δεν ήθελαν άλλον... Κόντε, τον πήρε η ΑΕΛ

Ο Γκαγιέγο που προτάθηκε στον ΠΑΣ, αλλά ο Πετράκης αδιαφόρησε, η περυσινή μάχη του με τον Κόντε και η ερώτηση σε πρώην της Βέροιας.

Στον ΠΑΣ δεν ήθελαν άλλον... Κόντε, τον πήρε η ΑΕΛ

Ο Πάμπλο Γκαγιέγο είναι επισήμως εδώ και λίγες ώρες ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ. Ο Ισπανός προήλθε από τη Λεαλτάδ, ομάδα της τρίτης ισπανικής εθνικής κατηγορίας. Όπως, δηλαδή, ο Πέδρο Κόντε, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον ΠΑΣ Γιάννινα με προηγούμενη θητεία στη Μέριδα.

Το τι έχει κάνει ο Κόντε με τον ΠΑΣ και πώς έφθασε να θεωρείται βασικό στέλεχος της ομάδας το γνωρίζουμε. Κι αν δεν το γνωρίζουμε το βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο.

Κόντε και Γκαγιέγο γνωρίζονται από την τρίτη κατηγορία της Ισπανίας. Πάντως, το όνομα του δεύτερου πέρασε κι από την transfer list του ΠΑΣ. Μόνο που ο Πετράκης είχε άλλες προτεραιότητες και δεν προχώρησε. Μιλάμε για τώρα, αυτή τη χειμερινή περίοδο.

Ποιον όμως ρώτησε ο Γκαγιέγο για την Ελλάδα, όταν "έσκασε" το ενδιαφέρον της ΑΕΛ; Πέρα από τον Χόρχε Πίνα που πέρασε (και δεν ακούμπησε) ένα φεγγάρι από την ομάδα της Λάρισας, ρώτησε και τον Χεσούς Πουέρτο Σολάνα.Ο Σολάνα υπήρξε γυμανστής του Χοσέ Γκρανέρο όταν ο πάγκος στη Βέροια ήταν ισπανικός. Τι του είπε; "Πήγαινε, είναι η ευκαιρία σου...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK