Ο Πέδρο Ενρίκε έχει ρήτρα που η Καραμπάκ ΔΕΝ μπορεί να φτάσει

Το δύσκολο καλοκαίρι του Πέδρο Ενρίκε που είναι... αγαπημένο παιδί του προπονητή της Καραμπάκ, αλλά η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν δεν έχει το... χρήμα γα να τον κρατήσει.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ - ÐÁÏÊ / EUROPA LEAGUE / OSTERSUNDS - PAOK (MOTION TEAM)
pedro henrique MOTIONTEAM

Η Καραμπάκ έχει μείνει ευχαριστημένη από την παρουσία του Πέδρο Ενρίκε και οι δημοσιογράφοι στο Αζερμπαϊτζάν πιέζουν να μάθουν αν οι επίδοξοι πρωταθλητές θα κρατήσουν τον Βραζιλιάνο. Ο προπονητής του συλλόγου έδωσε απάντηση θυμίζοντας μια παλιά, καλτ, διαφήμιση.

Σε αυτή, ο πρωταγωνιστής, απαντούσε στην «καλή» του, σηκώνοντας τους ώμους " δεν έχω αυτοκίνητο, καρδιά μου". Ο Κουρμπάν Κουρμπάνοφ, τεχνικός της Καραμπάκ, ρωτήθηκε για τον Πέντρο Ενρίκε, και απάντησε με βάση τη ρήτρα των 5.000.000 Ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου...

" Δεν έχουμε 5.000.000 Ευρώ για τον Ενρίκε", είπε αρχικά, εξηγώντας πως ο αν ο ΠΑΟΚ πει στην Καραμπάκ " ή δίνετε την ρήτρα ή τον ξεχνάτε" η Καραμπάκ... θα τον ξεχάσει.

Πάντως, ο Κουρμπάνοφ είπε σωστά πως το όλο θέμα θα ανοίξει αργότερα, στο τέλος της σεζόν. Στον ΠΑΟΚ, πάντως, δεν βιάζονται, αντιλαμβανόμενοι πως η Καραμπάκ... θέλει να βάλει το χέρι στην τσέπη και το θέμα είναι το πόσο βαθιά είναι διατεθειμένη να το βάλει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK