Ο Πετράκης θυμήθηκε τον Βασίλη Δανιήλ

Από τον Μάρτιο του 2001 έχουν περάσει 15 και πλέον χρόνια. Η προπονητική λογική ωστόσο παραμένει ίδια. Τι δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης που θύμισε τον Βασίλη Δανιήλ.

Ο Πετράκης θυμήθηκε τον Βασίλη Δανιήλ

Ο Γιάννης Πετράκης είναι ομολογουμένως ένας προπονητής που δουλεύει καλά και φαίνεται. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας αρχίσει από τον Ιούλιο τις υποχρεώσεις του, καταφέρνει ν' αντέχει στους όποιους κραδασμούς και να βρίσκεται σταθερά στην πρώτη 6άδα της κατάταξης μετά και το 1-1 στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο η δήλωσή του μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ ήταν... ατυχής. Θύμισε εκείνη που είχε κάνει ο Βασίλης Δανιήλ μετά την εντός έδρας ήττα (4-2) της Εθνικής από τη Γερμανία στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2002. " Μας αποσυντόνισε η αποβολή των Γερμανών", είχε πει τότε ο ομοσπονδιακός προπονητής και έμεινε στην ιστορία. Ευτυχώς γι' αυτόν δεν υπήρχαν τότε facebook και twitter γιατί η κατάσταση θα είχε... ξεφύγει από το όριο της καζούρας.

Το ίδιο νόημα πάνω-κάτω είχαν και όσα είπα ο Κρητικός προπονητής για το γεγονός πως μετά την κόκκινη που δέχθηκε ο Αραβίδης ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να επιβληθεί στο γήπεδο και σώθηκε από ένα γκολ-οφσάιντ στο 94'. "Αν δεν είσαι έτοιμος να διαχειριστείς το πλεονέκτημα, μπορεί να συνιστά και αρνητικό γεγονός", δήλωσε στην κάμερα της NOVA.

Η... ατάκα επαναλαμβάνεται 15 χρόνια μετά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK