Ο Πρίντεζης βλέπει... Βεζένκοφ στο Rising Star

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού είναι γνωστό πως σχολιάζει τον τρόπο του την επικαιρότητα. Αυτή τη φορά "χτύπησε" κοροϊδεύοντας τον πρώην παίκτη του Άρη!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έκανε... στροφή στην καριέρα του και αποφάσισε ν' ασχοληθεί με το τραγούδι; Θα μπορούσε, αν ο πρώην φόργουορντ του Άρη δεν ήταν ένα από τα γρανάζια της Μπαρτσελόνα. Μέχρι και ο ίδιος πάντως θα μπερδευόταν αν έβλεπε έναν από τους διαγωνιζόμενους στο Rising Star, το talent show του ANT1, με τον οποίο είναι... φτυστοί!

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο και από τον... δαιμόνιο Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος έχει μια λατρεία να σχολιάζει την τηλεοπτική επικαιρότητα με τον δικό του στιλ. Και είπε να τρολάρει τους ακόλουθους του, ποστάροντας φωτογραφία του διαγωνιζόμενου με τη λεζάντα: " Πάμε ρε Βεζένκοφ.. Όλη η μπασκετική Ελλάδα και Ισπανία σε ψηφίζει!"

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤ:

Δεν είναι, φυσικά, η πρώτη φορά που ο "Πριντ" δείχνει ότι εκτός από μπάσκετ, του αρέσει η τηλεόραση. Δεν πέρασαν παρά λίγες ημέρες απ' όταν, πριν από τη δοκιμασία των παικτών στο Survivor που είχε για έπαθλο κρουασάν και ο στόχος στο φινάλε ήταν... μπασκετικός, σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση: " Φταίω εγώ τώρα να σκάσω εκεί και να τους τα πάρω όλα;"

Ο Πρίντεζης βλέπει... Βεζένκοφ στο Rising Star

Photo credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK