Ο πρώην "ΑΕΚτζής" που... μάτιασε την Λίβερπουλ

Τι το ήθελε και μίλησε; Βρετανός άσος που έχει φάει τα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ με το... κουτάλι και μάλιστα πέρασε από την ΑΕΚ, χαρακτήρισε φαβορί την Λίβερπουλ κόντρα στην Σίτι! Το αποτέλεσμα; 5-0 υπέρ των "πολιτών"...

Liverpool's coach Juergen Klopp walks on the pitch during heavy rainfall after the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 9, 2017. Manchester defeated Liverpool by 5-0. (AP Photo/Rui Vieira)
klopp AP

Μέσα στην εβδομάδα ο Τζολέον Λέσκοτ, που πέρασε και δεν ακούμπησε από την ΑΕΚ, φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή με σκοπό να σχολιάσει την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Λίβερπουλ.

Ανάμεσα στις ατάκες του ήταν και αυτή του... φαβορί για τους Reds λόγω της εξαιρετικής τους άμυνας. Χαρακτηριστικά τόνισε:

"Πιστεύω πως η εξαιρετική επιθετική δύναμη των δυο ομάδων, θα φέρει το βάρος στην άμυνα. Εκεί η Λίβερπουλ υπερισχύει, γιατί οι παίκτες της παίζουν περισσότερο καιρό μαζί. Αυτή τη στιγμή είναι σε καλύτερη κατάσταση".

Δεν ξέρουμε αν... γκαντέμιασε την Λίβερπουλ ο Λέσκοτ, πάντως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δέχθηκε πέντε τέρματα από εκείνη του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Δείτε τα γκολ και την περίληψη του ματς εδω.

News 24/7

24MEDIA NETWORK