Ο πρώην της Κέρκυρας είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη Σεβίλλη

Μετά την απόλυση του Μπερίσο, η Σεβίλλη ψάχνει, χρονιάρες μέρες, προπονητή. Μία πολύ γνωστή στο ελληνικό κοινό περίπτωση την απασχολεί ιδιαίτερα αλλά δεν παίζει μόνη της.

Ο πρώην της Κέρκυρας είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη Σεβίλλη

Μέσα στις γιορτές στη Σεβίλλη τρέχουν και δεν φτάνουν αφού αναζητούν το νέο προπονητή τους μετά την απόλυση του Εντουάρντο Μπερίσο.

Ενας από τους υποψηφίους είναι παλιός γνώριμος του ελληνικού κοινού και ακούει στο όνομα Χάβι Γκράθια. Ο 47χρονος Ισπανός τεχνικός που στην Ελλάδα δούλεψε σε Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα είναι εδώ και καιρό άνεργος αφού πέρυσι απολύθηκε από την Ρούμπιν Καζάν.

Δεν είναι πάντως ο μοναδικός υποψήφιος αφού, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, η περίπτωσή του έχει μία σειρά από...αστερίσκους.

Δεν έχει προπονήσει άλλη φορά ομάδα τίτλων, δεν ξέρει το περιβάλλον της Σεβίλλης, δεν αποτελεί βαρύ όνομα που μπορεί να συσπειρώσει ποδοσφαιριστές και κόσμο.

Ολα αυτά δεκτά. Αλλά σε σχέση με τους άλλους που έχουν ακουστεί (Αντσελότι, Μπλαν, Σούστερ, Βίλας-Μπόας, Πελεγκρίνι) ο Γκράθια είναι σαφώς πιο φτηνός και προσβάσιμος. Οχι ότι η Σεβίλλη έχει οικονομικό πρόβλημα πάντως.

News 24/7

24MEDIA NETWORK