Ο ρεφ του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, το κόλπο με Λάζαρο στην Τούμπα και ο Στσέποβιτς... Τζούρτζεβιτς

Το Contra.gr... σκάλισε τον αθλητικό Τύπο της ημέρας. Βρήκε και σας παρουσιάζει τα καλύτερα παρασκήνια που αποκαλύπτουν τον διαιτητή του ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, το θέμα Τζούρτζεβιτς στον Ολυμπιακό, τον... Λάκωνα Αντετοκούνμπο και τα... κόλπα της Τούμπας με Λάζαρο.

Ο ρεφ του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, το κόλπο με Λάζαρο στην Τούμπα και ο Στσέποβιτς... Τζούρτζεβιτς

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΤΟ "ΚΟΛΠΟ" ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ... ΛΑΖΑΡΟ

Αρχίζουμε την πρωινή αλίευση παρασκηνίων από τον αθλητικό Τύπο, διαβάζοντας " SPORTDAY". Στη στήλη του ο " ...τρελός του χωριού" ψάχτηκε για την ανανέωση του συμβολαίου του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη Θεσσαλονίκη γίνεται κουβέντα ότι το διαζύγιο ΑΕΚ - Λάζαρου έχει πάρει το δρόμο του, καθώς, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά ο χρόνος πέρασε κι άλλες απαιτήσεις έχει ο Λάζαρος του Νοέμβρη με τον τωρινό. Αυτά, ο "...τρελός του χωριού" τα στηρίζει σε μανατζερικές πηγές του Βορρά.

Από εκεί και πέρα πάντως, τονίζει ότι στο Μαρούσι είναι... κουλ με την υπόθεση και λένε ότι η απόσταση με τις απαιτήσεις του παίκτη έχει αρχίσει να μικραίνει αισθητά. Παράλληλα, στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" τονίζουν ότι αυτά είναι κόλπα του ΠΑΟΚ, mind games, για να προκληθούν αναταράξεις στις τάξεις της ΑΕΚ.

Υπάρχει βέβαια και μια μικρή αλλά πολύ σημαντική λεπτομέρεια που προφανώς... αγνόησαν στο συγκεκριμένο δημοσίευμα. Πως ο Λάζαρος έχει χρόνια, από τότε που έπαιζε στον ΠΑΟΚ, τον ίδιο μάνατζερ. Και ο Αντώνης Αποστολόπουλος, μάνατζερ του Κουρμπέλη, αποτελεί ... περσόνα νον γκράτα στη Τούμπα

ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ, Ο ΝΕΟΣ... ΤΣΕΠΟΒΙΤΣ

Συνεχίζουμε με την " LIVESPORT" και τον " Κλικαδόρο". Διαβάζουμε πως στον Ολυμπιακό έχουν που έχουν τα προβλήματά τους, έχει φουντώσει επικίνδυνα και ο Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ο "Κλικαδόρος" μας αναφέρει ότι δεν αποκλείεται ο Σέρβος επιθετικός να γίνει νέος... Τσέποβιτς και να χαιρετήσει νωρίς το λιμάνι εξαιτίας των καμωμάτων του από τότε που ήρθε στην ομάδα. Μία το πέναλτι του Καρίμ, μία η μανούρα με τον Πάρντο και η... φασαρία με τον Λεμονή, δεν θέλει και πολύ.

---Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε και για τον μεγάλο αδερφό της οικογένειας των Αντετοκούνμπο, Φράνσις. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Σπάρτης δεν ενθουσιάζει με το ταλέντο του και οι Λάκωνες ελπίζουν ή να βρει τα πατήματά του ή να πουλήσει καμιά φανέλα, καθώς έχει υπογράψει και καλό συμβόλαιο. Ίδωμεν.

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΜΕ ΜΑΣΟΥΡΑ

Συνεχίζουμε με " ΩΡΑ" και τον " Πληροφοριοδότη" που μας ενημερώνει ότι η ατάκα του Αλέξη Κούγια περί των μανατζερικών του Γιάννη Μασούρα, ίσως και να του κάνει... κακό. Ο γνωστός ποινικολόγος είχε δηλώσει ότι το "διαμάντι" του στην ΑΕΛ δεν διαθέτει εκπρόσωπο, κι πως εκείνος είναι που κανονίζει, ωστόσο αυτά τα λόγια ενεργοποίησαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ουκ ολίγους μάνατζερ που εκτιμούν τα προσόντα του Μασούρα του ...Κάμπου.

ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΕΦΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, ενδεχομένως, να καθορίσει τον φετινό πρωταθλητή και η " SPORTIME" μέσω της στήλης " ΚΟΡΑΚΙΣΤΙΚΑ" μας δίνει το στίγμα αναφορικά με τον διαιτητή που θα αναλάβει να σφυρίξει στην Τούμπα. Και το όνομα αυτού Τάσος Σιδηρόπουλος. Σύμφωνα με τη στήλη ο "Σιδηρό" θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στις 11 Μαρτίου.

Η στήλη στηρίζεται στις κινήσεις της ΚΕΔ που... μαρτυρούν τις προθέσεις των αρμοδίων. Δηλαδή, ο Σιδηρόπουλος μπήκε στο ΠΑΟ - ΠΑΣ για να μην είναι στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, διότι στο ντέρμπι θα κινδύνευε να παραπεμφθεί και τότε θα ήταν εκτός επιλογών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK