Ο Ρεγκάκος, η Λωζάννη και τα τροφεία

Ήταν ανενεργός για έξι μήνες, αλλά πήρε μεταγραφή στη Λωζάννη. Ο Ατρόμητος, τα τροφεία και η σκέψη του 19χρονου Στέφανου Ρεγκάκου να σταματήσει τη μπάλα.

Ο Ρεγκάκος, η Λωζάννη και τα τροφεία
regakos

Ο Στέφανος Ρεγκάκος έκανε μέχρι και πέρυσι προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του Ατρόμητου. Δεν είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά ήταν βασικό στέλεχος της Κ20 των Περιστεριωτών. Κατάφερε μάλιστα να χριστεί διεθνής με την Εθνική Νέων. Προ ημερών ο 19χρονος υπέγραψε στη Λωζάννη μέχρι το 2019. Το καλοκαίρι, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, δεν συμμετείχε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, ούτε όμως και σε αυτή της Κ20.

Με άλλα λόγια, μέχρι και πριν πάρει τη μεταγραφή, απείχε από τη δράση. Δεν ανήκε στο δυναμικό των Περιστεριωτών, έχοντας φτάσει σε σημείο να πει πως είχε σκοπό να σταματήσει τη μπάλα. Ήρθε όμως η πρόταση από την ελβετική ομάδα, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, κάνοντας νέα αρχή. Ο Ατρόμητος αναμένεται να λάβει ως χρηματικό αντίτιμο τα "τροφεία" του παίκτη, καθώς μέχρι πρότινος ανήκε στην ακαδημία των "κυανόλευκων".

Ο Ρεγκάκος προτού υπογράψει στη Λωζάννη, δοκιμάστηκε στην Team Vaud Foot (μικρότερη ηλικιακή ομάδα) και έπεισε για την αξία του, ώστε να ενταχθεί και στο δυναμικό της πρώτης. Μετά από 20 αγωνιστικές στη Super League, η Λωζάννη έχει 19 βαθμούς και βρίσκεται στην όγδοη θέση της κατάταξης, δύο βαθμούς περισσότερους από την τελευταία (10η) της κατάταξης, Βαντούζ, ομάδα η οποία υποβιβάζεται στην Challenge League (δεύτερη κατηγορία).

Δ.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ