Ο Ρονάλντο αγοράζει... Γιαννιώτα

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα θα περίμενε ο Γιάννης Γιαννιώτας πως θα υπήρχε πιθανότητα να συνεργαστεί με τον... Ρονάλντο. Τον πρώτο, τον γνήσιο. Πώς μπορεί να συμβεί αυτό; Διαβάστε την αλληλουχία των γεγονότων που ενώνουν τον θρυλικό Βραζιλιάνο με τον Έλληνα εξτρέμ!

Ο Ρονάλντο αγοράζει... Γιαννιώτα
EUROKINISSI / AP PHOTO/ALAN DIAZ

Ο Ρονάλντο έψαχνε μια νέα πρόκληση στη ζωή του και απ' ό,τι φαίνεται τη βρήκε. Άλλωστε μάς είχε προϊδεάσει απ' τον περασμένο Γενάρη για τις προθέσεις του, οι οποίες το τελευταίο διάστημα μοιάζουν να παίρνουν... σάρκα και οστά.

Όπως μετέδωσε το βραζιλιάνικο δίκτυο "O Globo", το "Φαινόμενο" εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ν' αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Βαγιαδολίδ, η οποία αγωνίζεται στη Segunda Division, με την ίδια πηγή να αναφέρει πως το deal αναμένεται να κλείσει μ' ένα ποσό της τάξης των 30.000.000€

" Σκέφτομαι να αγοράσω μια ομάδα στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας ή της Αγγλίας. Θέλω να κάνω κάτι καινοτόμο και νομίζω πως είμαι έτοιμος για μια τέτοια πρόκληση" , είχε πει σε παλαιότερη δήλωση του ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Στην ομάδα της Μαδρίτης έπαιξε δανεικός απ' τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος με τη πολύ καλή του παρουσία κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη εκείνων με τους οποίους συνεργάστηκε. Ο διεθνής εξτρέμ έπαιξε σε 29 παιχνίδια εκ των οποίων τα 3 στο κύπελλο Ισπανίας και κατάφερε να σκοράρει 3 φορές, μοιράζοντας παράλληλα και 3 ασίστ.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν απ' τα ρεπορτάζ του συλλόγου, πρόθεση τους είναι να κρατήσουν το Γαννιώτα στη Ισπανία, είτε με μεταγραφή είτε επεκτείνοντας το δανεισμό του για ακόμη έναν χρόνο. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, ο Γιαννιώτας να είναι απ' τις πρώτες μεταγραφές του Ρονάλντο στη Βαγιαδολίδ. Ούτως ή άλλως, δύσκολα θα βρει θέση στον Ολυμπιακό μετά και τον επαναπατρισμό του Φετφατζίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK